Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

SEZNAM FLASHERŮ čr/sk


michal.kocourek71

Recommended Posts

Lidi! Chtělo by to seznam dostupných flesherů i s informacemi jaky typ "flash" provadějí! Nemůžu nikoho najit navíc tu nebudu zakládat další téma tykající se "hledam flashera"!

Nicméně když už jsme u toho, je někdo schopen udělat FLASH pro hrani her z mého vlastního HDD ? (CECH 2504B 0C OFW 4.11) řekněme okolí HODONÍN KYJOV BRNO? popřípadě je možno zaslat ps3 poštou!

Diky chlapi a "děvčata"? :D

pozn: Našel jsem jednoho ... co to dělá za 1000Kč ale v éčkach to má za cenu 35€ což je nečo přes 900KC. Muzeme zacit s nim a dat ho sem respektive ho vystavit at o cnem kazdy vi a mozna se to tu rozroste..inovace je prulomova a zasadni vec :)

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sony před nějakou dobou docela dost tepalo flashery PSP. Moc bych se nedivil, kdyby podobná situace nastala i v případě PS3. Každopádně raději nepostuj informace o nikom bez jeho vědomí, dotyčný se sem může registrovat a napsat si normální inzerát klidně sám. Na vlastní riziko, samozřejmě.

Btw: když nechceš zakládat další téma "hledám flashera", tak to také nedělej. Že nazveš téma jinak na tom moc nemění.

LOCK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu