Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Po zapnutí nejde zvuk


Agest

Recommended Posts

Ahoj.Po zapnutí mi nejde zvuk.. v menu..ve hrách prostě nic..Televizí to nebude,protože jsem to zkoušel na starší TV přes SCAR a na novější přes HDMI.Zkoušel jsem restartovat celé PS,ale taky bez úspěchu.Hledal jsem tady na foru a našel jsem jen jedno téma,kde radí "v nastavení zaškrtnout zvukové formáty".Hledal jsem,ale bohužel jsem nic nenašel,nebo v lepším případě těm zkratkám nerozumím.Na technické věci jsem celkem dřevo,tak pokud by se tady našel někdo ochotný "trubku jako mě" nasměrovat,co zaškrtnout apod.. byl bych mu strašně vděčný. :)

Předem děkuju za všechny odpovědi.

Upraveno uživatelem Agest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Restartoval jsem to dlouhým přidržením zapínacího čudlu (nevím jak jinak to popsat) Vyresetovalo se mi celé nastaví obrazu apod.. Ale nedostal jsem se do toho "recovery menu" googloval jsem to a dělám všechno stejně,ale do recovery menu se nedostanu.Pokud to vyjde na stejno,tak je to asi fuk.. A o té optice jsem neslyšel.Pokud myslíš optický kabel,tak s tím nemám žádné zkušenosti a asi to té mé staré TV ani nezapojim.Určitě není jiná možnost než reklamace ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Tak pokud je v záruce, neřešil bych a posílal. Pokud nejde zvuk přes hdmi ani přes SCART a konzoli si resetoval bude podle mě čip v háji. Ještě bych zkusil uvést konzoli úplně do novoty(vymazání veškerých dat) a pak to ještě zkusit. Nic víc me nenapadá.

@ NeXus 7

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu