Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

HDD se zálohami se nenačítá a hází chybové hlášení!


Peetrs1468628269

Recommended Posts

Prosím o pomoc. Koupil jsem Wii s programem USB dowloader GX a diskem pro zálohování her. Vše perfektně fungovalo, ale po nainstalování hry z DVD, jejím spuštění a následném vypnutí se mi objevila hláška: "No WBFS or FAT/NTFS partition found. You need to select a format a partition" a nabídka "Select" "Format" a "Return". Již není možné dostat se zpět do menu s výběrem her. Po připojení HDD k PC WBFS manager hází chybovou hlášku a Wii backup manager disk vidí, ale tvrdí, že je úplně plný a nejdou zobrazit jednotlivé nahrané hry. Je možné toto nějak odstranit aniž bych přišel o hry, které již mám na HDD uložené? Předem děkuji za jakoukoliv radu, případně pokud má někdo zkušenosti s wii hackem, tak budu rád, pokud mi tuto chybu za úplatu odstraní. Pouze osobně Praha, nebo Benešov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem v tom úplná Lama, takže souborový formát nevím. Kde, nebo jak ho zjistím? Hry na něm už byly a já si tam chtěl nasypat těch pár, které jsem už měl doma na DVD. Instaloval jsem normálně tak, že jsem vložil DVD a program mi nabídl možnost "Instal", takže jsem to nainstaloval. Dal jsem tam takto jednu hru (Crossbow training) a vše bylo v pohodě, ale pak jsem tam stejně nainstaloval Rampage total destruction a bylo to. Jak jsem psal, hru jsem normálně zapnul, ale při vynutí to šlo do kopru.

Jinak pokud by mi byl ochoten někdo za úplatu pomoct v rozumné dojezdové vzdálenosti autem od Benešova, tak mu konzoli dovezu, ale s posíláním už mám špatné zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud byl disk od začátku ve Windows nečitelný, je (byl?) nejspíš sformátovaný ve WBFS. Jsi si jistý, že v souvislosti s připojením k PC jsi na něco neklikl, případně nekorektně odebral HDD z počítače? To by mohlo poškodit tabulku souborů a učinit je nečitelnými. Pokud by to tak bylo, tak fakt nevím, jak se WBFS opravuje...:-\

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spadnul - myslíš softwarově, viď ;-)

V tom loaderu, co používáš, neměnil jsi konfiguráky na SD kartě nebo přímo nastavení programu? Pokud bys snad ten disk formátoval, dej ho na NTFS, ať se dá využít i ve Windows. Samozřejmě budeš muset nejspíš nastavit i loader - Google poradí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 years later...

určitě jestli půjdeš do reinstalu (vtipné koukam že jsi to psal před 4ma lety) tak ten HDD zformátuj přímo ve WBFS manageru (tuším že tools - formating HDD)

já začal používat všema hojně doporučený Wii backup manager (to samé) a v něm mi přijde že ten hdd formátuje ještě lépe (myšleno rychleji,vidím podrobný status, kolik má alokační jednotka atd... )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu