Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Funkce SNAP přes Kinect pro XBOX ONE v akci


ElvisLevis

Recommended Posts

Ne každý bude funkce kinect využívat na plno a bude spíš hrát než očumovat TV nebo internet, pokud by my měl volat kámoš na Skype asi bych to během hry využil, Samozřejmě po základní instalaci XBOX ONE, kdy je kinect zapotřeby zapnout, ho můžete po instalaci vypnout a dát do šuplíku a hrát bez Kinectu.

Upřimně jsem Kinect nikdy neměl a líbí se my když se my XBOX ONE zapne na můj povel nebo mě rozpozná podle obličeje nebo hlasu. Aspoň někdo by mě doma poslouchal :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano vím i když celé využití Kinect 2 pro Xone se objevilo nedávno, proto jsem ho zde umístil jako 3 příspěvek v rámci videa a her. Aby i Ti co nesledují dění kolem Xboxu každý den jako já nebo ostatní hráči, měli možnost vidět všechny funkce. Kinect v češtině zatím nebude, proto i MS vyřadilo na poslední chvíli ze seznamu 21 zemí 8 státu kde neměli SW pro hlasové povely Kinect 2 hotový. Bude však v manuálu seznam všech povelů v angličtině, tak aby hráč věděl přesně jako službu kterým povelem zapne. Kdo umí anglicky,což je většina hráčů by s tím neměla mít problém, ostatní si budou muset počkat na duben 20014. stejně mě ale mile překvapilo že BF4 a AC4 na Xone vyjdou s CZ titulky:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu