Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XBOX360 Mechanika ! Rozpoznání DVD !


Mirdza

Recommended Posts

Zdravím,

mohl by mi někdo ze zkušenějších říct na jakém principu pracuje mechanika v xboxu ? Mám přesně na mysli jak rozpozná originální hru od pálené ? Chápu správně ,že mechanika pracuje na tom principu ,že (když to řeknu trochu programátorsky) načte DVD a hledá (nějaký) soubor podle kterého zjistí zda je dvd licencované (tudíž originální) a v případě že soubor nenajde tak přestane načítat a vypíše hlášku unrecognize disc ? Docela mě překvapilo ,že xbox neřeší pálené filmy originální ,tím pádem jsem přišel na tu myšlenku s tím souborem ,ale chtěl bych to vědět na 100% ! Ví někdo jestli to tak funguje ? nebo to pracuje na jiném principu ? A pokud jo tak na jakém (našetřte písmenkama :D ) Díky Moc.

Hezký den Přeji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych řekl, že to mechanika zjišťuje tak, že právě kontrolní ''soubory'' jsou v místech které ti normální mechanika nevypálí. Myslím tím v místech, kde jsou data při vypalování přeplňována. Proto na korektní vypalování her XDG3 potřebuješ mechaniku, která umí korektně přeplňovat media.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu