Přejít na obsah

Recommended Posts

Dobrý den,

budu prodávat PS3 nechci, aby budoucí majitel vytáhl nějaký data z PS3. Proto jsem zvolil "full restore", který vymaže všechny data....v PS3 se mi ale objevila jakási složka (v music, videos a pictures ) která se jmenovala mým učtem, kterým se přihlašuji k PSN (xxxx.xxxxx@gmail.com) Smaže se i tato složka? Díky ;)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat


×

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním webu s tím souhlasíte.