Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Dobrý den,

budu prodávat PS3 nechci, aby budoucí majitel vytáhl nějaký data z PS3. Proto jsem zvolil "full restore", který vymaže všechny data....v PS3 se mi ale objevila jakási složka (v music, videos a pictures ) která se jmenovala mým učtem, kterým se přihlašuji k PSN (xxxx.xxxxx@gmail.com) Smaže se i tato složka? Díky ;)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu