Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vypalování her Klasická mech.


dan1591468624895

Otázka

Zdravím, potřeboval bych radu vzhledem k tomu, že na xboxu hraju spíš rekreačně, ale chci hrát i aktuální hry, ale nechcci už do toho investovat (nechci si kupovat Ihash mechaniku), tak se chci zeptat, jestli je nějaké spolehlivé řešení, jak vypálit hru na klasické PC vypalovacce, aby bylo vše ok. (mám samozřejmě LT 3.0.)

Předem moc díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zdravím, tak jsem to riskl a vypálil jsem první hru ( GTA V ) přes normální mechaniku lg (vypaluje dvouvrstvá dvd je to tam nakreslené) no použil jsem programy abgx a pak imgburn , hru jsem zkontroloval a vypálil a funguje naprosto bez problému a v pohodě, a teď mi to vrtá hlavou, mám pár dotazů...

Je možné, že by hra měla hroší kvalitu? Je možné, že po delší době přestane dvd fungovat ? případně co dalšího by se mi mohlo přihodit ? a s live je to jak ? díky moc za pomoc

Upraveno uživatelem dan159
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Jak už bylo řečeno, lézt na Live s takto vypálenou XGD3 hrou je obrovský risk a měl bys hodně velké štěstí, kdyby vyvázl "jen" s flagem. Takovéto vypálení navíc - jak už jsi sám nakousl - není korektní a je dost možné, že se ti v budoucnu objeví hláška "Nečitelný disk", nebo se ti hra v průběhu hraní zasekne apod.

Také ještě zmíním, že jakmile jsi jednou dal takto vypálenou hru do konzole, je možné, že už flag máš a při příštím připojení na Live dostaneš ban.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Okey, jinak jelikož jsem se zatím ještě o banu nedočetl, znamená to konec konzole, že už si bych si nic nezahrál ? :)

S tím vypáleným GTA z klasické mechaniky, zatím jsem zahrál 13% naprosto v pohodě, akorát jednou se mi stalo, že když jsem umřel a měl jsem se objevit u nemocnice, tak to konzole hrozně dlouho načítala (loading furt "kroužil") ale nakonec jsme hru resetnul. To je právě ta příčina vypálení z klasické mechaniky ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Co se Banu týče, měl by být jen na to, že si se zabanovaným účtem nezahraješ na Live. Je ale samozřejmě možné, že dostaneš ban na celou konzoli (tzn. k Live se s ní už nikdy nepřipojíš).

Na druhou část otázky odpovídám ano, je vysoce pravděpodobné, že ona chyba byla vyvolána nekorektním vypálením (bez iHasky, nebo Payload Toolu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dobře, takže je to jen o tom, že bych se nemusel v nejhorším případě dostat na live ok :)

Procital jsem si tvůj navod na vypalování xgd3 her, ihasku už mám, akorát jsem furt moc nepochopil Payload Tool (jaká je jeho funkce?) je pouze na zkontrolování mechaniky a pak už stačí jen zbytek udělat přes abgx360 a imgburn, nebo dělá Payload ještě něco dalšího? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Pokud máš iHasku, potřebuješ upravit její firmware na iXtreme Burner, který ti umožní vypalovat korektní XGD3 zálohy (návodů na instalaci tohoto FW je zde spousta a těžké to není). Pokud již máš iHasku s iXtreme Burnerem, projeď iso hry přes ABGX360 a v případě, že vše bude zelené, vypal třeba podle tutoriálu, který mám v podpisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu