Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FSD 3, dashlaunch, dashboard. xexmenu, složky v xboxu


Recommended Posts

Ahoj, nemám RGH dlouho a snažím se orientovat, ale mám nějaké (možná hloupé) otázky. Některé věci jsem dostatečně nepochopil.

FSD3 - mám revizi 775. Ta by měla být poslední a funguje bez problémů, ale když jsem xbox koupil FSD bylo nainstalované na 4GB interní paměti. Přesunul jsem ho na disk, který jsem později zakoupil, protože kapacita interní paměti nestačila na stažení obalů, ikon atd od her. Tady si nejsem jistý jestli je v pořádku launch.ini. Podle mě je v použítí ten z interní paměti. Můžete mi někdo napsat jak by měl jeho obsah vypadat a jestli může fungovat pokud je ve formě toho návod, když tam jsou zadaný ožadovaný parametry nebo jak zjistím, který launch.ini se požívá.

Dashboard - mám verzi 16537 a koukal jsem tady na fóru na návod na update. Ptám se kdyby byla potřeba někdy nová verze. U RGH to tedy není tak, že přejdu do NXE a tam jen z flashky updatnu dashboard? Jako se to dá udělat třeba u flashlého?

Dashlaunch - je potřeba ho měnit? Jak zjistím aktuální verzi a jeho umístění. Zajímá mě to proto, že se snažím rozchodit indie hry a v návodu psali něco o verzi dashlanche

xexmenu - k čemu složí. Nějak jsem to nepobral. Nainstalované nemám.

Co která složka znamená. Mám složky Flash, Game, Hdd1, HddX, OnBoardMU, SysExt, Usb0, Usb1 a nevím k čemu slouží Flash, Game, SysExt a o HddX vím jen, že jsem tam dle návodu kopírovat soubory na emulaci (na xbox1 hry).

Když bych to celé nějak přeinstalovával. Jak uchovám savy her? Kde to najdu

Fórum jsem celkem poctivě už pročetl a neptal bych se kdybych to odflákl. Prostě jsem to nepochopil. Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu