Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Má to vůbec ještě cenu?


faunik

Otázka

Nazdar,

asi není úplně ideální uvažovat o PS3 v době vydání PS4, ale přeci jen ta PStrojková verze je mnohem levnější, odchytanější a je na ní více titulů. Mám toho docela teď hodně a zjistil jsem, že mě prostě nebaví přijít k PC a čekat, než se hra načte, to se zapne, přihlásí a pak hrát. ( PC - nic moc, ale s žádnou s novějších her jsem teď neměl problém)

Zajímalo by mě, jak to bude s podporu PS3 v dalších letech. Takové ty kecy rok 2017 mi moc nejdou na rozum. To snad možná jen nějaká Fifa, NHL. Myslím plnohodnotné tituly. Z hlavy se mi vybavují Watch Dogs, kteří vychází jako na PS4, tak PS3.

Bude to takhle alespoň ještě alespoň dva roky? Hrozně rád bych si zahrál exkluzivity jako: Last of Us, Uncharted, God of War, GTA V, Red Dead Redemption atd... Ještě před rokem, bych asi ani neváhal, ale dnes je to přece něco jiného.

Nemyslím to tak, že teď hned poběžím a koupím si PS3, ale čistě jestli má cenu o něčem takovém vůbec uvažovat.

Předem díky za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zdarec,

já si to odůvodnil jednoduše. Nová PS3 500GB Slim je jen o něco málo levnější než nová PS4 500GB Slim. V některých kamenných obchodech je rozdíl třeba 1000,- Kč a to beru cenu čistě jen za konzoli bez her a vybavení navíc. Na internetu je rozdíl většinou kolem 3000,- Kč, což je pořád málo (proč kupovat PS3 za 7k, když si můžeš připlatit 3k navíc a mít next gen, že?).

To je jedna věc.

Druhá věc je, v mém případě, že jsem kdysi jako kluk zkusil PS1 u někoho na návštěvě a víc už jsem se s konzolí nesetkal. Zkušenost rovná nule. Takže jsem uvažoval znovu jestli pořídit rovnou ten next gen s vědomím, že nebudu mít moc času na hraní a tedy i na učení se s dualshockem či gamepadem. Na jednu stranu se tedy vyplatí koupit rovnou novou PS4, na stranu druhou pak pro lidi jako já je lepší zainvestovat do bazarového PS3 zcela určitě také a nejprve se s konzolí "seznámit". A tak jsem to nakonec udělal :) Koupil jsem tady na fóru PS3, na kterém si osvojuji gamepad (nutno podotknout, že tak jak u toho nadávám, jsem nenadával už dlouho :D) a až nyní, po měsíci, pomalu zjišťuji, že začínám být připraven na PS4. Mohl bych ale také zjístit opak a pak by pro mě žádná nová konzole určitě neměla význam.

PS3 má nesmírně velký význam (pro mě subjektivně), za mě tedy: ANO, vyplatí se! Ale jen bazarový. Nebudu mluvit za ostatní, umím si ovšem představit i nějaký hodně přísný scénář ohledně sběratelů konzolí, kteří nestihli koupit během osmi let PS3 :) a tak ji kupují nyní. A jelikož jsou to fakt echt sběratelé, tak rozhodně novou. Já sběratel určitě nejsem, tohle jsem tedy nezohledňoval :)

Tož tohle je můj pohled na věc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Taky se k tomu trochu vyjádřím : Můj názor je ten, že to má cenu a klidně novou. Myslím si, že ještě pár let budou vycházet hry jak na PS 3 tak na PS 4, protože majitelů konzolí PS3 je hafo tak by byli samozřejmě sami proti sobě, kdyby "nepodporovali" i majitele PS 3. Navíc ceny her pro PS 3 jsou už docela přijatelné tak proč ne. Konzole PS3 je tady od roku 2005 a nová přijde letošní rok tj. 8 let takže klidně já osobně si na PS 4 počkám ještě. je to samozřejmě o prioritách, ale vůbec bych se neobával koupit PS 3.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Taky zde přidám svoji zkušenost. Kupoval jsem si asi před 3 měsíci ps3 ale u mě to bylo z jednoduchého duvodu vybíral jsem především blu-ray přehrávač za cenu okolo 3k když jsem vychytal v akci ps3 12GB s move 2 hrama a dualshokem navíc za cenu 4499 tak jsem blu-ray přehravač nevzal. Uvažoval jsem o ps4 a pujdu do ní ale až za rok. A ps3 nechám jako blučko do ložnice.

Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já jsem kupoval PS3 320GB s Resistance3 přesně 20.září kvůli GTAV :). V Okey za cenu 3799Kc. Takže v mém případě by byl rozdíl ceny pres 6000. Takže si myslím že když probehnes všechny elektra ve městě tak na nějakou dobrou cenu třeba narazis :) To je teda můj názor na cenu. :)

Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu