Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zajímavosti: Sony Playstation 4 Jailbreak


Yiahimyr

Recommended Posts

Před čtyřmi dny se na internetu objevila zpráva, že jistý Reckz0r již prolomil ochranu PS4 a nasdílel návod, který umožňuje hrát pirátské kopie PS4 her. Na Australském serveru International Business Times je o tom krátké povídání. Píše se tu, že se může jednat pouze o provokaci společnosti Sony, co je však zajimavé, Sony na to okamžitě a ostře reagovala. To naznačuje, že by ohlášení hacku mohlo být pravidvé.

Údajná ostrá reakce se měla objevit na twitteru PlayStation společnosti Sony (kde již není ke shlédnutí).

post-71032-14687170310567_thumb.jpg

Na jiném zahraničním deníku je k tomuto tvrzení ještě dodatek. Pravdivost výroku je na portále Wololo.net vyvrácena argumentem, že tak veliká společnost, jako je Sony, by nikdy hackera nekontaktovala veřejně a přímo, navíc by zcela jistě nepoužila ani drobného zastrašování. Druhým argumentem je délka znaků v jednom tweetu (limit je 140 znaků), ten je na náhledu překročen, tudíž by neměl být pravdivý.

Menší info lze nalézt také na twitteru pod aliasem Reckz0r, autora údajného hacku. Kde je uveden odkaz na stránky s postupem jailbreaku. Ani jedna z výše zmíněných stránek nedoporučuje metodu zkoušet, můžete se na ni ale pro zajímavost podívat a sami si udělat obrázek o pravdivosti. NFO soubor je nahraný na portále PasteBin.

Na závěr tu je jeden spíše úsměvný hack, který byl potvrzen. Jedná se o přihlašování do PSN účtu pomocí rozpoznání obličeje kamerou PlayStation 4. Novináři zkoušeli jak moc je kamera citlivá a ve finále si nasadili masku Iron Mana, se kterou se zkoušeli nalogovat pod stejný účet lidé různých velikostí a šířek. Všechny je to rozeznalo bez problému a tak vznikl první univerzální účet na PSN. Více info a fotografie najdete na webu Extreme Tech

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu