Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak jsem taky dohrál RYSE a musím říct že jsem plnej rozporuplností............Hra je skvěle, někdy až úchvatně graficky provedená. (že se ženský v boji a i ve videu houpe poprsí to jsem fakt koukal) Příběh je udělán taky dobře, ale co mě tedy trochu (víc) štve, je to, že člověk (postava) musí jít jak ovce danou cestou, nekde max. rozcestí, ale to je tak vše co může. Dále styl boje, jak je zde uvedeno, moc možností není, takže se hra mění v mačkání X a Y a někdy kotoul na Bčku. Na to, že má ovladač tolik "čudlů" mohla by umět postava rozhodně víc kousků. Vím, že to je rubačka, ale dále mi nepřijde moc OK, kdy člověk 10x přefikne soupeře a on stále žije. Dále mě překvapilo jak je hra krátká, ano je fakt, že jsem si jí dal na základní obtížnost a i tak jsem někde opakoval několikrát, ale čekal jsem víc. Jelikož jsem fanda grafiky mé celkové hodncení to trochu zvedlo. Tedy za mě 6,5. Pokud bude "další díl" už jen grafice si koupím, ale mělo by se zapracovat na dalších možnostech.

Posted

Ja ryse hraju porad..kazdej den a to sem mel cest zkusit cod a to je takova picovina ten multiplayer, jo zminuju se o multaku ryse super..kombo maker,levely,kupovani zbroje, menici se prostredi (sice jen 15 kombinaci ale nevadi) zato cod samej kemp zabijeni jen do zad..tam me bude bavit jen singl a ty ufonci, pak to leti z okna!

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 10 months later...