Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Budoucnost Xboxu 360 po vydání PS4 a Xbox One


adioflip

Recommended Posts

Myslíte, že má dnes kupovat nový Xbox 360 nebo ho prodat jít do nextgen konzole ? Já jako majitel Xboxu 360 se ho po šesti letech nechci jen tak vzdát, ale jde mi o dostupnost nových titulů. Zajímá mne právě budoucnost 360ky. Microsoft se nechal slyšet, že v celosvětovém oběhu je cca 30 milionů konzolí a půlka z toho platí Live, o které nechce MS přijít. Logickým krokem by potom tehdy bylo nové hry vyvíjet i pro starší konzole. Nicméně veškeré ohlášené AAA tituly by měli být k mání pouze pro nové konzole. Nebo budou nové hry pro 360 vycházet dýl a budou vypadat hůř a nejen graficky, ale celkovým zpracováním, jako to bylo u některých her na PS2, když přišel PS3. Další větou do pranice je také jakou novou konzoli vybrat. Miluji závodní hry a o novém Xboxu bych přemýšlel jenom kvůli Forze 5. Když jsem ale viděl gameplay, tak musím říct že Xbox One už nechci vůbec. Chyby stejné, jako předtím. Na to aby se One prodával to měl být zřejmě důvod k rozhodnutí, ale Forza 5 je rychlokvaška oproti čtyřce. Takže já osobně půjdu do PS4 a těším se na nové Gran Turismo a hlavně na DriveClub :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...
  • 3 weeks later...

tak oni to určitě maj spočítaný ,)... každý vlastník X360 určitě hned po vydání nepůjde klusat do řady a koupit novou konzoli, takže lidí kteří ty hry budou kupovat pár bude. Navíc to jen tak nejde hned zrušit podporu a tím de facto ukázat prostředník zákazníkům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu