Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě PS3 (12gb)


Mano

Otázka

Chtěl bych se zeptat na pár otázek ohledně ps3. Bude to moje první konzole, tak bych se rád zeptal zkušenějších :-)

1. Přemýšlím nad 12gb verzí kvůli ceně. Mám v plánu hrát hry jako Mortal Kombat, Medal of Honor, BF3, NHL a hlavně GTA V. Jediné co mi využije paměť bude GTA V, že (9gb?) Ostatní hry nepotřebují místo v řádech GB, aby se spustily? Budu příležitostný hráč (abych mohl hrát hlavně s přítelkyní ve dvou) a nebudu mít zapojený ps3 k internetu. Bude mi paměť 9 gb stačit?

2. Dále bych se chtěl zeptat, když už bych někdy v budoucnu potřeboval "náhodou větší místo", není problém dokoupit od Sony HDD, vše by mělo běžet stejně, že?

3. Vím, že se ps dá koupit i z bazaru, ale četl jsem v hodně diskuzích, že se může jednat o podvodníky apod. Klidně bych vzal ps3 z druhé ruky, ale mám jistotu, že vše bude v 100% pořádku?

4. Asi blbá otázka, ale přeci se zeptám. Vyplatí se xbox 360 nebo ps3? Chtěl bych znát názor nezaujatého člověka.

Předem Vám děkuji za pomoc, hodně by mi to pomohlo :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Stačit ti to nebude, porid si rámeček a další HDD nebo rovnou kup 500gb verzi, dáš tam jakýkoliv 2,5' HDD, slim i ultra slim jsou z 90% nekazove když koupis se zárukou nemáš problém, pokud chceš pálit a ne kupovat vyplatí se Xbox s flashem nebo rgh, pokud chceš hrát online tak ps3 a hry si kupovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Aha, no jak jsem řekl, přes internet hrát nebudu. Jinak si myslím, když si koupím hry typu GTA V, Mortal Kombat 9, Nhl 2010, BF 3, všechno originálky, tak si na 12gb zahraju, ne? Jen GTA V potřebuje místo na disku, jiná hra ne? Jinak rámeček jsem koukal, že stojí 300 kč a 2,5 disk se časem sežene celkem levně, nevadí, že ten disk nebude od Sony?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Z tech 12gb zustava tusim 9gb, zbytek si sezere system (ale opravte me jestli se pletu). Ja koupil 12gb nedavno, k tomu ramecek a flakl jsem tam 40gb hdd ze stare ps3 fat a jsem spokojen. Bf3 chce kolem 5gb,mozna vic, zbytek her nevim, nektere chteji jen par mb. 12gb ti bude stacit v pripade, ze si nainstalujes hru nebo 2, ale kdyz budes chtit hrat jinou tak predchozi smazes. A tak porad dokola. Ale mam znameho a tomu 12gb na prilezitostne hrani staci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ramecek stoji do tri set, i min, disk napr. koupil bracha bazarovy 160gb za nejakych 150,- ale je potreba dat pozor, zda je plne funkcni. Nebo pak novy (nevim, jak se ceny pohybuji). Jako jsem na 40gb v ps3 uz sedm let a staci mi to, pokud nebudes hry kupovat z psn, nebo stahovat zdarma z ps+, staci ti i nejaky mensi. Hlavne musi pasovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Popravdě, disky s kapacitou 160GB se snad už ani nevyrábí. Mluvím samozřejmě o o normálních magnetických HDD, SSD s takovou kapacitou určitě seženeš, ale dáš za ně docela dost. Nicméně, do PS3 se dá strčit prakticky každý 2.5'' disk, takže se podívej po nabídkách prodejců na internetu.

12GB je opravdu málo, nainstaluješ dvě hry a máš konec. Někomu (mě) nestačilo ani 500GB. Jakmile pochopíš třeba výhody PS+, místo se rapidně začne snižovat :)

Mimochodem, nakupování v bazaru je vždy určité riziko. Nikdy nevíš, zda prodávající není mrcha, která tě chce podvést a jaksi "zapomene" sdělit nějaký problém s konzolí. IMO bych si připlatil a koupil novou konzoli z obchodu. Bude to se zárukou a budeš mít klid. Hry se tak kupovat celkem dají, hlavně při osobním setkání, kdy si můžeš disk prohlédnout. A i kdyby tě někdo podvedl, je lepší přijít o pár stovek, než o pár tisíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Máš pravdu, myslím, že bude lepší koupit nové psko, chtěl jsem i xbox, ale ps ma dvd a bluray prehravac, coz si myslim, ze je velka vyhoda oproti xboxu.. Asi i přesto vše zvolím verzi 12gb a za měsíc či dva si koupím nový disk s rámečkem. Jak jsem říkal na internet připojený nebudu. Jen ještě tedy blbá otázka, může mi sem někdo hodit odkaz na opravdu obyčejný nový disk pro ps3? Stačí opravdu minimální kapacita. A když už tady takhle hezky pomáháte chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s tímto ovladačem ?? Potřebuji ho občas pro druhého hráče, myslíte, že je to vhodná alternativa od dual shocku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zkusím sehnat použitý DS3 za rozumnou cenu. Je někde seznam, nebo dá se zjistit kolik jaké hry zabírají místo na disku? V prvních měsících mám zájem si koupit, Mortal Kombat 9, F.E.A.R 2 a RAGE, zaberou mi tyto hry nějaké místo na HDD? Vím, že GTA V, BF 4 a tyto pecky ano, ale tyto starší hry???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu