Jump to content
  • 0

playstation wireless headset CECHYA-0080 vs 0086

Question

Posted

Předem bych poprosil, aby neodpovídal nikdo, kdo nemá zkušenost s oběmi těmito headsety. Spekulace pitomců, nebo těch, kteří budou chválit to svoje až do hrobu mě skutečně nezajímá. Děkuji za pochopení.

K věci: včera jsem si donesl domů Wireless headset 0080 (s vysouvacím mikrofonem) a i když jsem si nedělal iluze o nějak zázračném zvuku za patnáct stovek, byl jsem docela nemile překvapen. Testoval jsem je na Tomb Raiderovi na PS4. Zklamaly mě tyto věci:

1. Sluchátka produkují poměrně silný šum. Samozřejmě, když je hulákot, tak to slyšet nejde, ale v tichých pasážích to ruší.

2. Zvuk je silně přebasovaný a takový jednolitý. Analytický zvuk nečekám, ale těch basů je moc a přehluší i jiné zvuky.

3. Basy nejdou stáhnout ani ekvalizérem, který prostě funguje nějak demen tně. Když ho dám úplně dolů, vypne zvuk a ani při posouvání dolů se mi nezdá, že by to ubíralo basy a přidávalo výšky a středy, spíše se to postupně utlumuje.

4. V asi dvouhodinové session jsem měl asi deset minut, kdy se sluchátka vyply od signálu, pak za chvíli zaply, udělaly podivný zvuk a zas vyply. Asi tak pětkrát. Nebyla to nijak tichá pasáž....

Moje otázka je jednoduchá, dělá podobné zvěrstva i pulse headset? A jak je na tom pulse s lámáním v kloubech (na netu jich je s tímto zlomem nabízeno nezvykle moc)?

Díky

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet