Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rozdíl mezi Game Unlock a Full Game


petrzlamal

Recommended Posts

Zdravim, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl ve store když si zaplatím Game Unlock a nebo Full Game? Viz screeny dole. Pokud si zaplatím to WRC, tak je mi jasné, že si můžu poté hru stáhnout do PS3 a hrát, ale jak je to u toho NHL Game Unlocku? V popisu je psáno něco o Trial verzi, ale ta na našem store není, tak nechápu jak to u tohoto funguje. Díky za odpověď.

post-71467-1468717220388_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to koupil a funguje to úplně stejně jako normální nakup. Po zakoupení budou k stáhnutí dva soubory: NHL ten má par kb a funguje jako aktivátor. Druhej má okolo 7 giga a jmenuje se NHL Early Access. Já měl sice na ps3 ještě demo ale to jsem smazal a na funkčnost hry to nemělo vliv;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V podstatě v tom není žádný rozdíl, obojí je plná hra. Game unlock se používá u některých her, které mají k dispozici demo (trial verze). Trial je plná hra, která jede v režimu demo. Pokud si člověk pak na storu tuhle hru koupí, tak si stáhne pouze klíč o velikosti pár kb k odemčení plné hry (game unlock). Případně si po zakoupení stáhneš oba soubory najednou (trial+unlock). Konkrétně to NHL asi mělo nějaké early demo, který už teď na storu samostatně není.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu