astonmark Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Ahoj pročítal jsem zdejší příspěvky ale nevím jestli mám pravdu a jestli to dobře chápu 1 , neorigo HDD musí být na neupravené konzoli jen WD ??? a pokud chci interní HDD na RGH tak je jedno jaký ??? jak velikostí tak značkou , chápu to dobře ??? a pak kopírovat z exteráku na interní v manageru:Děkuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzAK1468628136 Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Presne tak, wd urcite rady, nebo nejake hitachi s prehranym fw [ nekde to tu je podrobne rozepsane]. S RGH jedno jakej 2.5" sata. Kopirovani s RGH v F3 manazeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astonmark Posted April 7, 2014 Author Report Share Posted April 7, 2014 Díky tak mám v tom jasno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts