Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

rada ohledně koupě ps3


pepaZdepa1468628468

Otázka

Ahoj, mám pár dotazů před koupí ps3... nikdy sem žádnou konzoli nevlastnil, a tak moje rozhodování bylo čistě na základě různých recenzí a článků. Jelikož můj dotaz píši sem, tak jsem dal přednost PS trojce před 360. Ale než si jí opravdu koupím, tak bych chtěl ještě poradit s nějakými maličkostmi....

1. mám vybranou: http://www.alza.cz/sony-playstation-3-slim-new-12gb-d362548.htm?kampan=heureka.cz (jen pro ukázku, nebudu jí kupovat z alzi) a zajímá mě jestli je super slim nejlepší volbou ? nebo dát přednost starším modelům ?

2. dále vlastním televizi: http://www.electroworld.cz/product/televize-dvd-video/televize/UE32F5500AWXZ/samsung-ue32f5500-televize , vím že asi není ideální, ale jestli bude stačit na hraní her(filmy pouštím přímo z televize) a vyloženě jí něco nechybí ?

3. a poslední dotaz: určitě chci dokoupit větší hhd, ale jak sem již psal, nemám z konzolemi vůbec zkušenosti, takže netuším jak velký, jaký typ koupit... tak to bych také potřeboval poradit :?

A to je asi tak všechno :roll: ...budu rád za každou radu, díky :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1. Osobně bych šel do verze Slim (subjektivně hezčí a má líp udělanou mechaniku - elegantní štěrbina vs hnusnej plastovej dekl), ale ta už se nevyrábí, takže jedině na bazaru. Pokud chceš novou konzoli, tak jinou možnost, než superslim, nemáš. Každopádně ten 12 GB model bych kupoval pouze v případě, že tam hodláš dát vlastní interní disk, jinak kup model s 500 GB.

2. A co by té TV jako mělo chybět? Maximálně tak půl metru úhlopříčky navíc :)

3. interní 2,5" disk, SATA s max. výškou 9,5 mm. Názory ohledně maximální kapacity se různí, já mám ve slimu 750 GB disk od WD a šlape to v pohodě a věřím, že by šel i 1TB, pokud by měl vhodné rozměry. Pokud budeš chtít osadit diskem 12 GB model, tak budeš muset dokoupit ještě tohle http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/sony-ps3-caddy-hard-drive/ Pokud nemáš doma nějaký volný disk, tak je otázka, jestli tě nevyjde levněji koupit rovnou PS3 Superslim 500GB. A pokud si hodláš pořídit PS+, tak tu kapacitu určitě využiješ. Jinak ten 12 GB model je bez dodatečnýho HDD upgradu pro praktickej život dost nepoužitelnej.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak pokud je rozdíl jen ve vzhledu, tak se mi asi i víc libí právě ta superslim, takže paráda :).... to sem zrovna myslel tu uhlopříčku, jestli to není málo, ale podle toho co sem čet kdy to lidi hrají na monitorech, tak by snad neměl být problém 8)

A ohledně toho disku, mám doma ze starého ntb SATA II asi 500, nebo 750 GB... tak stím by neměl být žádný problém ne ? že už byl používaný, a je to sata II :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Super, objednám ps3 a už se budu jen modlit aby mi tam ten disk běžel :) popřípadě, bych koupil nový... když tak počítám tak mi to pořád vychází levnější, než kupovat ps3 + 500 GB

Tak díky moc za rady, snad bude psko šlapat 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu