WasabiCzech Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Ahoj,jelikož ohledně PS3 jsem totální neznalec,tak bych se chtěl zeptat jestli jsou pravidla pro výměnu HDD stejná jak U PS3 fat,slim tak i u PS3 superslim 12GB kterou budu zanedlouho mít.A jak se znám tak vím že flash pamět´ bude do konce prázdnin 2014 uplně zaplácaná,tak bych se chtěl teda zeptat jestli jsou ty pravidla stejná,popřípadě jaká pravidla platí pro PS3 superslim,jaký hardisk mám vybrat a popřípadě jak mám postupovat :).Díky a ahoj :wohow:.Jo a ten HDD chci 320GB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilulkin Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WasabiCzech Posted April 22, 2014 Author Report Share Posted April 22, 2014 Dík ted už to chápu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts