Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunkční invite do party


palmer14

Otázka

Cau nevite jak vyřesit tento problem přijmu invite od spoluhráče a po chvilce to hodí chybovou hlášku 0x807d0106 a parta se vypne. v nastavení sítě mam NAT Type: Moderate a lokaci United Kindom. Co tak zjišťuju nejsem v tom sám a už si s tím nevím rady. :blejt:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

Kvuli tomuhle problemu jsem zanevřel na MS... Aby na konzoli nešlo komunikovat a už je to nějká doba od vydání, a to jsem zkoušel vše..Od povolování portu,vratit do tovarniho nastaveni,změna všeho možného....Je to velika škoda a to mam NAT:Open :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak sem kontaktoval podporu xbox live a tohle mě napsali

1. Vyčistite CACHE - dočasnú systémovú mezipamet

Prejdite na Home - hlavnú obrazovku a stlačte hlavné ON/OFF tlačítko na Xboxe a držte 15 sekúnd.

Konzola sa vypne a zapne. Prosím, skúste minimálne 3krát.

2. Prosím, prejdite na: Settings/Network/Detailed Network Statistics

a zapíšte si: Download Speed, Upload Speed a Ping.

Skúste rovnaký test spraviť ráno a neskoro večer, keď je sieť menej zaťažená a znovu si zapíšte údaje.

Ide hlavne o to, zistiť, aké veľké sú rozdiely.

Optimálne údaje pre bezproblémové pripojenie na Xbox Live sú nasledovné:

* Download Speed: minimálne 3 megabity za sekundu

* Upload Speed: minimálne 0,5 megabitu za sekundu

* Ping: menej ako 150 milisekúnd

3. V prípade, ak používate bezdrátové sluchátka, prosím, skúste použiť klasické drátové sluchátka.

4. Prejdite na Settings/Network Settings: skontrolujte NAT Type.

Môže byť: Open, Moderate alebo Strict

5. Porty, ktoré je potrebné otvoriť pre správne fungovanie Xbox Live na Xbox ONE:

* port 88 (UDP)

* port 3074 (UDP a TCP)

* port 53 (UDP a TCP)

* port 80 (TCP)

* port 500 (UDP)

* port 3544 (UDP)

* port 4500 (UDP)

Váš poskytovateľ internetu musí mať povolené tie isté porty na svojej strane, aby ste sa mohol pripojiť bez problémov.

6. Uistite sa, že MTU je na Vašom routeri nastavená na minimálne: 1500

7. Spustite Xbox One v režime: Safe Mode

Vypnite konzolu, odpojte ju od elektriny. Stlačte hlavné tlačítko ON/OFF na konzole aspoň 5krát, aby sa konzola úplne odšťavila.

Následne súčasne stlačte a držte: EJECT tlačítko a ON/OFF tlačitko a držte až kým sa neobjaví hlavná obrazovka.

Safe Mode Vám nastaví rozlíšenie na minimum, preto sa Vám ikony zobrazia rozmazané a veľké.

Ak sa obrazovka zobrazila normálne, znamená to, že konzola nezaregistrovala Safe Mode a je potrebné ju znova vypnúť a stlačit EJECT a ON/OFF.

Skúste spustiť Party v tomto režime.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dam ti radu jak to docasne vyresit.Neni to muj napad nechci se chlubit,ale me to funguje.Takze postup je jednoduchej a zvladne to i muj 7letej syn.Jediny co budes potrebovat je PC a but jeste jednu sitovou kartu,nebo jak to mam ja pres Wifi prijimac,notas ma sitovku a wifi ale nesmi mit win 7 starter....Takze do jedne sitovky-nebo pres wifi prijimac prijmes internet z modemu a druhou-nebo integrovanou sitovkou pripojis kabel do X1.V sitovem pripojeni v PC das zdilet podle toho pres co to budes delat but wifi a nebo druhou sitovku a je hotovo v X1 das jen aby si to naslo vse automaticky jak ip tak DNS a jedes snad to na chvilku vyresi tvuj problem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

IP adresu musis dat takovou jaka je v Xboxu... ipv4 uprime ani nevim co je, s tim jsem nic nedelal... je to navod na 360tku, ale mozna by to mohlo jit... jen ty porty si najdi na ONE... a presne na hru, ve ktere ty porty chces povolit http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/Xbox_Live_360/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

deyf - ty jsi naprostá legenda!!!!! Tento problém (nešlo mi hrát FIFU 14 1v1) jsem řešil od soboty, kdy jsem si koupil EA Access, v pátek jsem si koupil XBOX ONE. Strávil jsem několik hodin nad tím, tedy velkou část víkendu a pondělí. Internet mám od O2 - VDSL a zkoušel jsem všechny možné kombinace od DMZ, vypnutí/zapnutí IPv6 atd, samotné porty apod. Včera (pondělí) jsem si psal s O2 Guru, kde se mi sice snažili pomoc, ale k ničemu to nevedlo - v podstatě mi radili ohledně těch portů, ale to jsem prakticky všechno zkoušel. Psal jsem i na toto fórum do tématu "FIFA 14 Ultimate Team problém s připojením do hry". Můžu se zeptat, kde jsi k této informaci přišel, že se to musí takhle propojit? Jinak pro všechny ostatní, kdo má podobný problém, tak doporučuji dát XBOX ONE do DMZ a pokud máte NAT OPEN a pořád to nejde, tak na to kašlete!!! Ztratíte zbytečně několik hodin s nastavováním modemu a stejně to zřejmě nepomůže. Mluvím o O2 internetu. Jenom detail jak jsem to zřídil já. Mám dva notebooky (Windows 7, 8 - na obou to jelo), který přijímají Wi-Fi signál přímo z MODEMU!!! Pozor na to, pod modemem mám i router, který vysílá Wi-Fi (je nás hodně v domácnosti), ale přes tuto Wi-Finu to nejelo!!! No a potom stačí ve vlastnostech u toho WiFi dát sdílení a potom tam všechno odkliknout, i všechno odkliknout v tom dalším nastavení (to upřesnění). XBOX mějte vypnutý, zapojte kabel do notebooku a potom ho zapněte a mělo by vše fungovat. Ten jeden notebook mám poměrně volný k dispozici, takže mi to problém nedělá. Měl jsem mluvit dneska s techniky od O2, ale asi to řešit nebudu, protože mi asi nijak nepomohou. Pouze napíšu znovu do O2 Guru. Pokud máte více info, tak napište. Díky deyf.

Upraveno uživatelem johnycfc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Neni zac,prisel na to muj kamarad,ktery tento problem resil caa pred pul rokem (do dnes to nikdo z O2 nevyresil) nevim proste jak ho to napadlo ale proste to zatim resi nas problem tedy kdo ma tu moznost treba zrovna jako ty johny ze ma 2 notase.Aspon vidite ze nekecam a ze toto je zatim jedina moznost jak vyuzit vse na 100% i na netu od O2.Jinak O2 na tom opravdu pracuje dokonce mi vcera volali abych jim popsal tento navod ze se pokusi prijit na to jakto ze to takhle jde bude to asi naka picovinka ale dava jim to evidentne zabrat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tím se to nevyřeší! Nejsem největší IT odborník, ale hlupák taky ne. Strávil jsem nad tím několik hodin, zkoušel jsem všechny možné kombinace, jak DMZ (mělo by povolit všechny porty), tak i samotné porty, co poslal O2 Guru, co píše Microsoft i co píše EA. A ty máš XBOX ONE? Já měl XBOX 360 a všechno jelo, takže je to problém O2. Microsoft na ONE udělal nějakou změnu, kterou O2 internet nesnese. A Microsoft to řešit asi nebude, když všem ostatním, co nemají O2 to jde. Díky, že se snažíš pomoc, ale má tento problém několik lidí (nejsem v kontaktu s mnoha na ONU) s internetem od O2. Jsou dle tebe všichni hlupáci, kteří si neumí nastavit modem/router? Ale díky, že se snažíš poradit, ale UpNP, IPv6 vypnout/zapnout jsem vše zkoušel! Úplně stejný problém jako deyf.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Však já vím, že ne, nebylo to nijak útočně míněno :), ale prostě tento stejný problém má více lidí, tak buď nikdo z nás si neumí nastavit ten router/modem správně, a nebo něco vázne mezi O2 a Microsoftem (u konzole ONE, ne 360). Ta druhá varianta mi přijde pravděpodobnější, protože když jsem měl někdy nějaký problém s modemem, tak jsem ho víceméně vyřešil a na 360 žádný problém nebyl. Jinak máš ONE s O2? Protože jestli jo a jde ti to, tak by to šlo aspoň u někoho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jen pro zajimavost Mani981216 ten muj kamos ktery na toto prisel je fakt borec a jak sem psal X1 ma pul roku a nepohnul se z mista,tyhle ♥♥♥♥♥iny porty atd. delal kazdej koho znam bez uspechu a mohu ti je tu vypsat co ja vim tak nas je tak 7 co to resime jak s O2 tak s MS bez uspechu a ne od patku ja mesic a ostatni mnohem dele.Dnes opet hovor z O2 a nevericne nad tim krouti hlavou tapou nevedi a pracujou na tom.Dokonce me poprosili jestli bych nemohl byt jejich pokusny kralik jak sem na tom casove jestli me muzou otravovat tak jelikoz jezdim u pekaren a delam v noci tak mam den volnej takze jim budu k dispozici.Urcite dam vedet jak se to vyresi to se nebojte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jo, díky že dáš vědět a že jsi jejich králík :). Aspoň tedy se to nějak snaží vyřešit a nekašlou na to, tak to snad pojede někdy. Já dal O2 Guru vědět, že těmi porty apod. se to nevyřešilo, dal jsem odkaz sem a ještě někam, kde se píše o tom problému, aby věděli, že nejsem sám a že to není moje chyba. Pokud se ozve více lidí, tak snad se na tom bude o to více pracovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu