Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Držák na kinect pro Xbox One - recenze


drak3go

Recommended Posts

  • Moderators

Tak jako v případě X360, řešil jsem u Xbox One vhodné uchycení pro kinect. Jelikož se mi osvědčilo uchycení formou klipu na TV, hledal jsem i v tomto případě stejný způsob pro instalaci kinectu.

V době shánění klipu pro kinect na X360 jsem strávil dost času hledáním, porovnáváním a čtením recenzí, takže jsem to měl tentokrát o dost usnadněné. Jak jsem tu již psal dříve v sekci X360, jako nejlepší řešení se mi jevilo od společnosti PDP s ohledem na funkčnost, kvalitu dílenského zpracování, snadnost instalace a hlavně přesnost v detailech. Trh totiž zaplavilo mnoho výrobků od celkem použitelných až po naprosté kýče, které byly spíš na rozšlapání, než k užitku.

Šel jsem tedy rovnou na stránky PDP a stejně jako v případě držáku na kinect pro X360 jsem v jejich nabídce našel držák na kinect pro Xbox One. I v tomto případě se jedná o oficiálně licensovaný produkt a tak to pro mě byla jasná volba, jelikož produkty PDP jsou obecně známy svojí kvalitou.

post-28363-14687174593177_thumb.jpg

Už známka toho, že produkt dostane posvěcení od výrobce HW, pro který je produkt určen je jistou zárukou kvality a tak jsem zvolil právě tenhle. Musím říct, že splnil moje očekávání jak v designu, tak v jednoduchosti instalace i dílenském zprácování. Kinect jendoduše připevníte na klip k čemuž slouží přesně vymezený prostor. Po jeho usazení zafixujete pozici kinectu upevňovacím mechanismem (utahovací kolečko) a klip i s kinectem je připraven k instalaci. Spojení je dostatečně pevné, takže ani přes rozměry a váhu kinectu (který je viditelně rozměrnější než např. kamera pro PS4) nemusíte mít obavy z nějaké nestability anebo vrtkavosti a kinect lze naklánět ve vertikální ose.

V případě, že máte obavy o své soukromí, je součástí balení také clona pro vnitřní kameru kinectu, která se jenoduše na kinect z boku nasune a v tu chvíli nemusíte mít obavu o "šmírování" v případě, kdy nebude chtít být rušení.

post-28363-14687174594478_thumb.jpg

V ceně řádově do 500 Kč tak můžete mít elegantní, spolehlivé a funkční řešení, aníž byste se museli strachovat o váš kinect a rozčilovat u instalace jako tomu je v mnoha případech "laciných" výrobků.

Za mě hodnocení 10/10.

post-28363-14687174595517_thumb.jpg

Podívejte se na recenzi držáku pro kameru na PS4 ZDE.

Upraveno uživatelem drak3go
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • Moderators

Nene vůbec nekazíš recenzi, ba naopak, ať se majitelé Kinectů 2.0 dozvědí o možnostech a především zkušenostech těch, co nějaké držáky mají.

Já jsem volil PDP jednak kvůli pozitivním zkušenostem s držáky na první generaci kinectu a PS Eye kamery, dále jsem měl možnost porovnat držáky několika výrobců a dosud jsem nenarazil na žádný s lepším dílenským zpracováním než má PDP no a v neposlední řadě mně jde o design. Třeba se mi líbí, že ho udělali na stejnou šířku jakou má základna Kinectu 2.0, což mně se třeba líbí víc než v případě kdy je ten držák užší. Ale to už je věc vkusu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Taky shanim drzak, nicmene zatim vse co jsem nasel prekryvalo cast obrazu ... koupil jsem nedavo novou LG TV (55LB671V) a ma jen jen asi 1.5 - 2 mm siroky okraj ... vsechny drzaky se mi tak dostavaji do obrazu, tak nevim jestli neco najdu. Pokud by nekdo vedel o necem, kde by tento problem nevznikl, dejte vedet. Diky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators
Chtěl bych se zeptat zda je možno někde tento držák u nás kopit. Na stránkách výrobce nejde doručit do ČR. Teda já to tam nenašel. Díky za info.

Německý Amazon by ho měl posílat i do ČR

http://www.amazon.de/gp/product/B00FYMTUQY?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za radu. Zkusím ten Amazon. Sice německy neumím ani slovo, ale snad to nějak objednám.

Podařilo se ti ho z DE amazonu objednat? Mě to na konci píše nějakou hlášku a dokončit objednávku nejde. Nevíte kde ho koupit jinde? Kdyžtak si ho budu muset nechat poslat z US.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednat jsem objednal z DE. Přišla mi objednávka do emailu, ale zatím jsem nenašel jak to zaplatit. Kartu jsem musel mít přiřazenou ale zatím nic nestáhli. Píšou že to bude doručeno koncem ledna. Tak uvidíme.

Tak peníze sistáhli ráno a datum dodání je 22 ledna. Bylo potřeba vybrat správnou položku ata šla objednat. U některých položek psali, že do ČR nejde doručit. Cena vyšlai s dopravou na 26 EUR.

Upraveno uživatelem MartinD
Doplněno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Já ho teda objednal na eBay.

Jen nevím,jak moc originální a totožné s PDP to bude,když tady je za 13 dolacu a oficiálně je za 20 dolacu. Navíc jsem ho objednaval asi před necelými dvěma týdny a dorazit ma mezi 23.1. - 13.2.. K tomu jsem to navíc platil kartou dopředu takže je taky možný,ze jsem někoho zainvestoval 3 kilkama :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu