Jump to content

Pivo v Ostravě

rostiq007
 Share

Recommended Posts

Zdravím všechny přátelé pařany. Jak už možná někteří z vás, koho mám ve freindlistu, dostali mou zprávu skrze psn, tak v sobotu 31.5. děláme takový menší sraz příznivců PS4. Jedná se o komorní akcičku, kde jde výhradně o to pokecat, poznat nové ksichty a hlavně poklábosit nejen na herní témata. Budu velice rád, když se tam uvidíme, ale poprosím o to dát mi do středy příštího týdne vědět, kvůli rezervacím. Buď tady, nebo si mě přidejte do FL, nick mám rostiq36. Zatím nás je potvrzených 5, s tím, že při větším počtu (alespoň 7,8,) zajistím konzoli a tv na exhibiční paření. Sraz je tedy 31.5. ve sportbaru Luckyplanet (teď je to myslím Star aréna) v Ostravě Hrabůvce, kousek od OMW. Je tam skvělé zázemí, prostor, šipky, fotbálek, dobré pivo, atd. budem se tam postupně scházet od cca 19.00.

Podobných miniakciček už jsem dělal více (akoráte okolo X360) a vždy z toho vzešla skvělá parta, která funguje dodnes a nadále si vzájemně půjčujeme hry, takže se neostýchejte přijít ;)

s pozdravem rostiq36

Edited by rostiq007

• 2 months later...

Zdarec, narychlo jsem spíchnul sraz/posezení u pivka v Ostravě. Koná se v pátek 5.9. od cca 20.00 v příjemné hospůdce Srub na Dubině. Budu rad když se někdo další přidá, zatím je nás 6. Když tak písněte sem či na můj tel.: 724676635

Edited by rostiq007

A není to jedno? ;) spojuje nás přeci stejná záliba - paření a je jedno jestli ti je 19 nebo 50. Budem rádi za každého spřáteleného gamera. Naví co Havru jezdím pracovně denně, takže se pak můžem domluvit na půjčení, výměně her ;) ale pokud má v plánu někdo dorazit, tak se mi prosím ozvěte tady nebo na tel.

• 2 months later...