Jump to content

Xbox Gold na 7 dní zdarma!

spenat
 Share

Recommended Posts

• Junior Moderators

Stačí postupovat podle tohoto videa a gold je váš :) Podotýkám, že dle jejich podmínek se Xbox Live kód musí uplatnit nejpozději do 31.10.2014. Kódy, které máte na stránku (skittles) napsat, jsou v popisu videa.

Tipy a poznámky k získání Goldu:

- Já osobně používám kód 95WJ9, funguje ale i kód S4VK3. Kód, který vidíte ve videu, už nefunguje.

- Pro adresu použijte toto PDFko.

- Po získání kódu vymažte historii a cookies ve vašem prohlížeči, použijte IP hider a akci budete moci zopakovat, samozřejmě s jiným mailem.

- Pokud vám to píše něco ve smyslu "invalid mail", používejte jen maily od Google, nebo Yahoo.

- Pokud nemůžete mail s kódem najít, počkejte 10 minut a zkontrolujte, jestli jej nemáte ve Spamu (končí tam dost často).

25.7.2014: Akce je stále funkční, pořád si můžete generovat kódy!

Edited by spenat

• Junior Moderators

wopiczak: Jaký mail používáš? Používáš google, nebo yahoo?

Jinak poznatek - vypadá to, že k dnešnímu dni zavedli kontrolu na IP adresy - když to zkusím z jedné IP, napíše mi to "You are not eligible". Po změně IP adresy to ale zase jede - návodů na to je na netu spousta.

• Junior Moderators

To "Adress" je tam teďka nově, ještě jsem to nezkoušel, ale předpokládám, že stačí použít fake adresu a pojede to.

wopiczak: Na Gmailu mi to přišlo do záložky "Promo akce", tak se mrkni ještě tam.

Edited by spenat