Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps3 online hry o peníze


memo23

Recommended Posts

Popisuješ hazard. Minimalizace hazardu, takový 21. století si nechám líbit.

Vzhledem k tomu, že se jedná vesměs o dovednostní hry, tak by o hazard nešlo. Roli přeci v našich střílečkách nehraje náhoda nebo štěstí.

Každopádně s tvou pointou souhlasím i když bych si někdy nějakou hru o doláč z nudy zkusil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Jak je to vlastně s cheatováním při online hraní na ps3 a ps4 a taky mě napadlo, jestli se při aspoň většině online her můžu spojit ve hře s protivníkem se kterym jsem se domluvil. Pařim například uncharted 2 online a tam mě to prostě vždycky hodí do veřejný hry. Co když si budu chtít zahrát spíš asi 1 Vs 1 hru jak mk, SF, Nějaký závody, fifu...... jde u těhle her zaháčkovat určitýho člověka a hrát proti němu?

Každopádně by celé hraní o peníze nefungovalo, kdyby si mohl hráč vesele cheatovat a ještě by se nešlo spojit s domluvenym hráčem ve hře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímají mě hlavně hry na ps3 a to 1 vs 1. http://www.worldgaming.com/ Tady se daj hry o peníze hrát, ale napadá mě, jestli je to prostě jistota, že nebudu prohrávat proti ♥♥♥♥♥ovi, kterej manipuluje fatlity nebo při fifa dělá bůhvíco???? jinak by se to zdálo jako dobrej a lukrativní nápad pro tvůrce takový stránky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si občas zahraju FIFU o peníze. Když ve hře najedeš na EA Sports Arena, dozvíš se víc info.. musíš se zaregistrovat na www.virgingaming.com, kde si domlouváš jednotlivé zápasy o libovolnou částku nebo se můžeš přihlásit do turnaje za určitý poplatek. Když už máš domluvený zápas, jednoduše ve hře klikneš na EA Sports Arena, pošleš pozvánku do hry ty jemu nebo on tobě a už se hraje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu