Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prvotní přihlášení do PSN


Filipp

Recommended Posts

Zdarec, tak po 4 letém používání PS3 jsem si domů přivezl PS4 ... Prvotní nadšení ale opadlo již po hodině, kdy jsem se celkem dlouho a marně pokoušel připojit na svůj PSN účet. Po vyplnění údajů samozřejmě jen stále dokola Loading .... Co sem se dočetl na netu a i tady, mělo by pomoci nastavit manuálně DNS server.

Zkusil sem tedy google public a to 8.8.8.8 + 8.8.4.4, k velkému překvapení - stále loading ...

Po půl hodině neustálého neúspěšného zkoušení jsem se tedy vrhnul na hraní a vyzkoušel to znovu kolem půlnoci, google DNS stále nic, tak jsem více pohledal a našel další osvědčené DNS a to: 208.67.222.222 + 208.67.220.220 - po 2 minutách loadingu překvapivě připojeno ... Účet je od té doby OK, neodhlašuje se, stále připojeno, super ...

Problém ovšem nastává opět, kdy jsem si vytvořil další účet na který jsem si zakoupil ABEho - přes web. Opět stejný scénář, ovšem se špatným koncem, kdy se již asi po 4té za den pokouším marně připojit, ať mám DNS jedno či druhé. Takže 439 Kč zatím vyhozených za ABEho, který mi "leží" na účtě, ke kterému se ne a ne připojit.

Má někdo podobné zkušenosti ? Předpokládám, že spousta z Vás se jednou připojí a už to poté neřeší, přeci jen, nové účty není důvod zakládat co týden, kort když je her zatím tak málo ... ale i tak, jestli někdo zažil - budu rád když přispějete do diskuse.

Upraveno uživatelem Filipp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau, myslim, ze to bude hodne o podminkach, jaky v mistech pouzivani mas. Pokud bys byl pripojeny naprimo bez routeru a switche, apod., melo by to fungovat bez komplikaci. My mame vic pocitacu a rozvody site mame komplikovanejsi, s timto ma mnohdy podle komentaru na netu system PS4 problem se popasovat. Ja resil X problemu, vcetne pripojeni k internetu, nakonec pomohlo DNS od Googlu. Od te doby mam s pripojenim klid. S cim naopak klid nemam je to, ze mi PS4 nebere kredini kartu, kterou jinak bez problemu na netu pouzivam. Sony prislibilo pomoc, ale ta se samozrejme nekonala. To me hodne zklamalo.

Jinak, tahle zabugovanost systemu je z myho pohledu jedina vyznamna nevyhoda oproti Xboxu. Verim, ze Microsoft ma svuj system pecliveji pripraveny (staci mrknout na cetnost prispevku na forech technicke podpory: Sony vs Microsoft).

Osobne bych ti doporucil kontaktovat Sony podporu, ale ne tu ceskou, bohuzel. Sedi tam trouba, ktery kdyz nezna reseni, tak ti slibi, ze preposle pozadavek do UK a bude te kontaktovat co nevidet. Uz nikdy se ale neozve. Usetris si tim cas, pokud kontaktujes primo zahranici.

Hodne stesti a pevne nervy, vim co to je, kdyz si tuhle krasku prineses v nadseni domu a pak misto zabavy resis sra.nce.

Upraveno uživatelem Daiv_69
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reakci ;) už prozatím vyřešeno, nejspíš vše způsobilo mé slabé wifi připojení v pokoji ... ikdyž PS3, mobil, tablet, notebook zde nemá se signálem problém, tak PS4 evidentně ano, několikrát při Fifě hláška o ztraceném internetovém připojení. Takže jsem PS4 přenesl přimo k routeru a světe div se, účet připojen hned na poprvé :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu