england74 Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Zdravím Prosím o radu pokud se chci dostat na obchod ps store tak se nic neděje objeví modrá stránka a nic. Systém poté nejde ani vypnou jak z toho ven děkuji. Ps odkaz níže jsem nepochopyl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saza Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Ahoj, mám stejný problém. Taky mi to zamrzne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
england74 Posted October 28, 2014 Author Report Share Posted October 28, 2014 Tak fakt nevím.Pomůže tovární nastavení, nebo jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikesz Posted October 29, 2014 Report Share Posted October 29, 2014 také stejný problém. Začalo se to objevovat poměrně nedávno. Zkoušel jsem aplikaci vymazat a znovu stáhnout (zajímavé, že při vymazání mi to ukazovalo velikost něco přes 110 MB; po novém stažení už má Store jen pouhých 57 MB), ale nepomohlo to. Vzhledem k tomu, že jsem o problému četl i v anglicky psaných diskuzích, to vypadá na softwarovou botu. Možná je to problém výhradně určitých verzí systému PS3. Já mám SuperSlim. Co vy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmenn Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 Já mám slim a mam naprosto stejný problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saza Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 (edited) Po včerejším updatu store funguje. Edited November 1, 2014 by saza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmenn Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Mohu potvrdit, mě už také funguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts