Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomalý NTB po přeinstalaci WIN 7


DevilsMercenary666

Otázka

Ahoj.Chci se optat po radě.Přeinstalovával jsem nedávno můj NTB,po delší době,kvůli tomu že už byl trochu zaprasenej.Upozornuji že jsem ho dřív už přeinstalovával a vždy v pořádku ale ted po téhle poslední je můj NTB úplně šíleně pomalý!!!Nemůžu na něm hrát ani Diablo 2.Nejde o to že by to nešlo ale než se to načte,tak to trvá třeba 10 minut.Win jsou 7 home premium 64bit a nikdy se mi tohle nestalo.Hardwarový problém to nebude,před přeinstalem špapal ,,relativně,, v pohodě,zaprášený také není a ovladače mám správné(Aktualizoval jsem je asi 3 programy) Jelikož se mi už nechce znova do přeinstalu (Už mám vše v pc nainstalované a nechce se mi znovu) tak se chci zeptat jestli může být třeba nějaký ovladač který by mi mohl chybět nebo jestli je nějaký program na zjištění problému.Omlouvám se za hloupý dotaz ale s tímhle si opravdu nevím rady.Ntb je HP Probook 4730s http://www.alza.cz/hp-probook-4730s-d239903.htm#alternativy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Mozna bude problem v tom, ze ty ovladace aktualizujes nejakymi programy, bud si najdi ovladace primo na strankach vyrobce nebo treba jeste pres windows aktualizuj.Ty programy ti v tom udelaji leda tak bordel.

e

Dobře.Díky.A mám se soustředit na konkrétní ovladače konkrétního typu,třeba procesoru nebo jiné části pc která mi tak rapidně zpomaluje výkon? (I když stejně nechápu,jak mi ovladač může tak moc ovlivnit výkon) Ještě snad dodám,že jsem někde četl,že je u přeinstalů problém,že se mísí ovladače ze staré verze s novou nainstalovanou.Já před přeinstalací,pc kompletně naformátoval (Bez záloh :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
nwm no zkus odinstalovat ty ovladace a stahnout nove , pokud nepomuze ani to tak asi jedine znovu ten reinstal windows

Tak to jich budu muset stahovat hodně a doufám že tím pc ještě víc neza..... Opravdu není nějaký kvalitní program na aktualizaci správných aktualizací nebo to jen všechny ještě víc zaprasí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem Ntb přeinstaloval a je to ještě horší.Vše je naprosto v pořádku,ovladače mám ok ale pc je pomalý jak ..... Jen než se mi spustí windows než třeba zapnu prohlížeč tak je to skoro 3-4minuty.Nějaký návrch jaká hardwarová součástka jde do háje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu