Theonlyone Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Zdarec, možná blbá otázka, co lze vše vymazat v adresáři content.. a šestnáct nul? Chápu dobře že každá hra si pod nějakým kódem vytvoří složku a ten kód vidím ve FSD u detailu hry. Vzhledem k tomu, že mám rgh z druhé ruky zůstaly v adresáři contents cca 20 kódových složek s nějakým obsahem ale přitom her ukazuje fsd třeba jen 5...lze ponechat kódovací složky pouze ke hrám které na disku jsou a zbytek smazat nebo je obsahem složky content a 16 nul něco jiného krom xexmenu s kódem "CODE9999". Jen abych při mazání nezpůsobil nějakou blbost ? A jen detail, co se ukládá do kódových složek v adresáři content ? např. já mám content a 16nul s přibližně 20 kódovacíma složkama a pak ještě další dvě číselné složky přímo v adresáři content a v nich znovu kódové složky ? Pro úplnost uvádím, že hry kopíruji do složky hdd:/games. Díky za reakce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theonlyone Posted December 8, 2014 Author Report Share Posted December 8, 2014 S riskem vyřešeno, možnost smazat, díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarpiCB Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 (edited) A jak vyřešeno? Také mě zajímá, co lze "beztrestně" smazat... Edited January 9, 2016 by KarpiCB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts