Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vypalovačka LiteOn Ihas 124-14 / imgburn/ abgx360 / xgd3 hry


majklu

Otázka

Zdravím všechny a prosím o pomoc.

Koupil jsem si LiteOn Ihas 124-14 E s redukcí na notebook. Stáhl jsem si Burnermax, imgburn, abgx360, verbatim dvd+r dl. Posupoval jsem přesně podle různých návodů.

Nicméně vypálená hra Bioshock infinite se rozjede, hraju a zanedlouho xbox vypíše chybu špatný disc, že ho mám vyčistit a atd.

Co můžu dělat špatně? je fakt že mne mate nastavení imgburn nebo abgx, někdo to má kapánek jinak.

Může mi prosím někdo dát odkaz jak vše včetně obou programů nastavit přesně, nebo tak jak to máte vy s touto vypalovačkou?

jsem zoufalý díky moc za rady

jinak takhle mám nastavené abgx http://team-xecuter.com/forums/showthread.php/79171-abgx360-v1-0-6-Quick-Guide-Settings

a imgburn http://www.ixtreme.net/open-forum/17835-how-burn-xgd3-using-ihas-burnermax-imgburn-verify-using-kprobe-2-a.html

Upraveno uživatelem majklu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Xbox už nějaký pátek nevlastním, ale vypaloval jsem... Každopádně ber moji radu s rezervou.

V IMGburn zkus jít do nastavení → I/O → Page 2 → Buffer Size → to nastav na 512mb. Podle odkazu bys to měl ale mít. Jinak doporučuji si nastavení abgx360 ještě jednou pečlivě zkontrolovat (třeba podle nějakého video návodu). A měj ověřená topology data v abgx360.

Asi moc nepomohu. Sázím podle tvého popisu, že více méně podle tutoriálů víš... Nedokáži odhadnout, kde problém přesně je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jasně i tak díky za zájem :-) Včera jsem zkusil stáhnout Farcry 3 Blood Dragon, protože mne ještě napadlo, že jestli jsem velkou náhodou nestáhl špatné verze Bioshocku infinite a Sniper Elite 3, tyhle hry jsem měl totiž dlouho uložené a nachystané k vypálení. No a Farcry jel bez problémů, ale ještě musím pořádně potestovat

Navíc mi poradil Consolero, že bych měl vyzkoušet hry vypálit na jiném a silnějším PC, je fakt že mám noťas už 5let a žádná pecka to tehdy nebyla, ale byla za super cenu a výbavu, tak půjdu o víkendu ke známému,budu testovat a pak napíšu jak jsem dopadl, třeba to někomu pak pomůže. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Takže, hru jsem zkusil vypálit na lepším PC a nepomohlo, takže v tomhle problém není. Dnes jsem byl u bráchy a hru zkoušel na jeho xboxu pro jistotu, kdybych měl problém u sebe. No a světe div se, hra na jeho xboxu šlape jako hodinky, včetně její instalace na hdd, která mi nešla max do 50% Takže nejspíš je problém v mém xboxu, asi slabý laser, nevím nechápu to.

Přitom spousta her mi jede, bez problémů, hlavně starších, ale i novější např: když jsem dostal pálené GTAV, SaintRow4, GoW3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak abych to zde uzavřel, napíši jak jsem dopadl :-)

Opravdu byl problém nakonec v mechanice xboxu, nechal jsem objednat novou mechaniku cena 1300,- včetně Flashe 500,- ,takže mě ta sranda stála 1800,- a to nepočítám těch DVDček co letěly do koše a přitom byly v pořádku :cry: , ale vše už konečně šlape jak má :wohow:. No jsem hlavně rád, že jsem na to přišel. :thumbup:

Takže díky všem za odpovědi :thanks:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu