Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nefungující PSN


teedy

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

mě zlobí...

nemůžu aktivovat účet v ps4 , nejdřív dycky musim dát restore licences a pak activate, občas vyskočí timeout při připojování na PSN.. ale víceméně to sou takový občasný věci, jinak to jede..

co ti to hlásí ? ani se nepřipojíš ? reset domáciho routeru si udělal ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Zdravím. Já už vlastně ani nevím proč si platím členství, když neřeším nefunkční psn, tak je to údržba nebo zas nejede ea server a stále dokola. Sleduji zahraniční weby a lidi jsou z toho na mrtvici. Žádný pořádný bonus, omluva stručná a za 1 300kč ročně je to rozhodně málo. Ach jo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau, tak jsem řešil psn podporu a musím tedy smeknout, profesionální přístup, vše v poho, bez nervů. Takže jak píše aaischa, co se týče psn je dobrý je kontaktovat a fakt jsou ochotný a problémy hlavně vyřeší.

Čau. Jaké kroky jsi podnikl při kontaktu s podporou? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Čau, kroky jsou jednoduché mail nebo tam zavolej a popiš problém. Mě pomohli s nastavením, ale k čemu mi to je, když psn je nestálé, řekl bych až nefunkční, hlavně tento týden mě teda bere ps4 nervy. Že já blbec si to kupuji vždycky na rok. Za sony jsem vždycky stál, ale teď jich mám po krk. No počkám na nové gran turismo a online přes playstation opustím, protože abych furt něco řešil tak za to prachy dávat nebudu. S kámošema naplánujem pařící den, vezmeme si volno, sem rád, že se slezem a hop psn zase nefunkční, příští měsíc slezina u kolegy a hop psn opět nefunkční, teď sedíme u třetího kolegy a co myslíte hop psn opět nefunkční, takže ať s tím jdou někam. Berem děcka a jdem na koupálko. SONY WTF

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu