Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chci se podělit o zážitek, který teď prožívám


mazafka

Recommended Posts

Ahoj pařmeni,

včera jsem si smazal kreditní kartu z walletu abych mohl použít kreditku od přítelkyně. Chtěli jsme si koupit plusko na měsíc, ale bohužel tam neměla dostatek financí, tak jsem si řekl "no nic, tak si tam nahodím mojí kreditku a až budu mít peníze tak si ho koupíme." Jenže kreditka nešla už navést. Na PS4 to psalo chybu: Error E-8200002a, tak jsem to potom zkusil na PC, kde mi hodilo chybu "Please enter a valid credit card number." (kdyby jste věděli jak chybu vyřešit klidně pište)

No tak si říkám co teď... No tak napíšeme na Support ať se nám Ti hoši tam nenudí, celý dnešek čekám jestli se mi někdo ozve a ono nic.... Tak volám na support co se děje, zvedne mi to nějaký mladý kluk (soudím podle hlasu) a tak mu problém popíši. Že jsem psal mail... A on mě v tom přeruší: " To není možné, na všechny maily ze včerejška jsem už odepisoval." tak mu říkám že to není možné, mě žádná odpověď nepřišla. Popsal jsem mu můj problém i to co bylo v tom mailu a on mi na to odvětví: "Jo... hm... tak na tento mail jsem zrovna neodepisoval." Chvilku ho poslouchám jak mi nemůže pomoct a že neví čím to je a že to mám zkusit jindy, ale jestli chci že si mám zajet do nějakého kamenného obchodu a koupit si PS Plus na předplacené kartě (či jak to nazvat). No tak jsem mu řekl že to sice je hezký ale toto pořád není řešení. Odpověď byla "Ale je. peněženku si můžete taky nabíjet s předplacenými kartami." ja: "No, ale pořád to není řešení jak opravit ten problém navést mojí kreditní kartu a kupovat si hry z domova na PS Store." On: "no... (asi 10s ticha) no to není."

Takže support za všechny prachy :-/ snad restart PSN pomůže...

Jen jsem se chtěl podělit o zážitek, takže no hate

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Tak ono co si budeme vykládat celkově podpora v česku všeho je na takové nic moc komunikaci a co se týče řešení problému tak taky žádná sláva. Osobně jsem volal na podporu playstation teď nedávno ohledně ,,létající!" PS4 kde se shodně uvádělo, že podpora odsouhlasila, že normální to není no a já se dozvěděl, že PS4 je ,,krapet" hlučnější než PS3 a že mám zaslat video na porovnání atd. :D no co si budem povídat prostě sranda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl sem podobný problém. Kreditku mám se svým účtem svázanou nonstop a vždycky když je potřeba svážu ji navíc s bratrovým účtem na jeho PS a kupuju mu PS+. No a jednoho dne prostě svázat nešla. Já jsem to tedy vyřešil tak, že sem použil kartu jinou, která šla hned...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 8 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu