xDante1986 Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 (edited) První část návodu do bloodborne, kterých teď bude dost přibývat vysvětlí začátek hry. Věřím, že se bude líbit a případně díky za registraci, po které budete moci přispívat a budeme společně průvodce zdokonalovat. 1) Tipy do začátku hry 2) Caryllovy runy 3) Zbraně do pravé ruky (nablízku) 4) Zbraně do levé ruky (střelné) 5) Brnění 6) Použitelné předměty (consumables) 7) Chalice Dungeony 8.) Tajné lokace a přístup do nich Edited April 26, 2015 by xDante1986 Quote
xDante1986 Posted March 29, 2015 Author Report Posted March 29, 2015 Přidány Caryllovy runy, budou postupně aktualizovány. Quote
xDante1986 Posted April 24, 2015 Author Report Posted April 24, 2015 Přidal jsem do guidů všechny hotové části některé jsou už hotové úplně, jiné ještě budu ladit.... V brzkých dnech hodlám přihodit Návod, Tajné lokace a Glyphy do Chalice Dungeonů Quote
CHheVvy Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 zdravím, potřebuji pomoct ohledně postupu ve hře, mám před sebou dva bosse (Gehrman a chci se dostat k Moon Presence) bohužel, mám jen dvě Umbilical Cord od Merga a z Old Workshop. Co s tím, když jsem přeskočil ty dvě ženský, jde to nějak dodělat zpětně, poradíte? Díky Quote
Recommended Posts