Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Horory??? už ne....


xDante1986

Recommended Posts

tak jsem se dodíval na texaský masakr motorovou pilou: Počátek....a jsem znechucen...kde jsou ty staré horory, u kterých běhá mráz po zádech a strach...z těch n ovějších se mi líbil už akorát tak Silent Hil......ale....Texaský masakr, hory mají oči..a ted nevím jak se jmenuje ten film o těch mladících na slovensku jak je tam ti maniaci vraždí....no to je fuk...páni filmaři by se měli zamyslet nad tím co točí dyť to už je hnus......už se u takového filmu ani nemůžu bát....je to jen o tom jak kdo koho co nejbrutálněji zabije....a i když sem otrlá povaha....tohleto už je fakt moc....na horory se raději přestanu dívat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo jo...hostel a hostel 2 a podobne tomu pěkna sračka....Dnešni horory maji pravidlo čím víc krve tim lepší ale vůbec....viděl jsem nedávno v TV horor někde z 80ých let a tak vystresovany....kdyby točili dneska s tou technikou co maji horory s příběhem co byly kdysi tak se po prvním asi pose*u.....takhle se po dobre večeři možna pobliju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Horory bohužel zažívají období úpadku. Od roku 2000 stály za zhlédnutí maximálně Ti druzí, Kruh, Úsvit mrtvých nebo zmíněný Nezvratný osud. Všechno ostatní už opravdu vsázelo na hektolitry kve bez špetky děje a snahy vyděsit diváka:-( Holt musíme stahovat klasiku;-) Já jsem si nedávno stahoval Evil Dead 1 a 2, Démoni 1 a 2 a Pána Temnot a to jsem se panečku bál;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si poustim hohory spis k pobaveni :D U Texaskyho Masakru: Pocatek jsem brecel smichy :D Ale jak pise metuj Kruh, usvit Mrtich a Nezvratny Osud byli super ale Ti Druzi to byl jeden z tech nejstupidnejsich ''hororu'' :D

Na vanoce jsem dostal DVD Americka Kletba...Prej je to dobry ale neverim tomu :)

Samozrejme Silent Hill super...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si poustim hohory spis k pobaveni :D U Texaskyho Masakru: Pocatek jsem brecel smichy :D Ale jak pise metuj Kruh, usvit Mrtich a Nezvratny Osud byli super ale Ti Druzi to byl jeden z tech nejstupidnejsich ''hororu'' :D

Na vanoce jsem dostal DVD Americka Kletba...Prej je to dobry ale neverim tomu :)

Samozrejme Silent Hill super...

Americka Kletba je .... film:-( Ale nechci kazit radost z darku. Silent Hill jsem nepsal, protoze uz byl uveden vyse, ale je samozrejme skvely. Ti druzi neni spatny film, ale mel by patrit do nejake podkategorie light-horor. Natocene dobre, herecke vykony dobre, ale holt to nevydesi - je to spis jen takove mrazeni pro slabsi natury;-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja sem byl na Silent Hillu v kine a ma to vynikajici atmosferu, pak me jen nastvalo jak pripitomele zkrouhnou to vysvetleni na obrazovej prujem a atmosfera se pak vytraci.. nekde sem slysel ze ten film mel mit 3 hodiny ale studio ho nechal zkrouhnout.. tak jsem zvedavej kdy (jestli vubec) vyjde director's cut. Za sebe bych rozhodne doporucil Mrtvou hlidku je to docela nizkorozpoctovej horor ze zakopu 2.sv. valky (mmj. tam hraje Serkis - ten co hral Gluma), ale atmosferou to predcilo spoustu "A"ckovejch filmu. Pak je super Dead End, kterej uplne nesmyslne prelozili "Smrt prichazi v bilem". Balancuje to na hranici s cernou komedii ale jinak to je fakt bezva. Dale doporucuju Haute Tension "Noc s nabrousenou britvou" taky povedeny tentokrat Francouzsky horurek kterej trochu kulha na prumernym zakonceni. I Hills Have Eayes "Hory maji oci" byla slusna vec - rozhodne lepsi nez original. A asi na konec bych doporucil myho oblibence Roba Zombieho s jeho House of 1000 Corpses a pokracovanim Devil's Rejects "Vyvrzenci pekla" ktery z puvodni vyvrazdovacky udelaj masakralni road movie. Nevim jak si stoji jeho posledni Haloween, u kritiku moc ne, ale Rob si nikdy moc nepotrpel na velky publikum :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

GRUDGE 1 a 2 som sa bal ist s kina domou taky som bol zasraty :D kwalitka odporucam hlavne dvojku ale ceknite jednotku nech ste v deji ja som siel rovno na dvojku a ziapal som v kine :D viete ako zvuk na plne pecky velke platno a neda sa zastavit alebo stisit ;) odporucam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kronnos:Jasny Rob Zombie rulezz...Jako Dum 1000 Mrtvol...To byl takovej zvlastni film...Ale pamatuju si ze to bylo celkem depresivni ta atmosfera atd... :)

Na Haloween jsem chtel jit ale neni me 18 tak me zmetci nepustili :dozey:

30 Days of Night...Na tom jsem byl v kine a na vanoce jsem dostal komix...Neuveritelne dobry komix i film ;) Potoky klrve na bilem snehu celkem nadhera ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Dragunov: jj Rob je B-ckovej buh :) N a tech 30 dni sem se chystal .. ale porad nevim co videt driv - comix nebo film.. mam oboje, ale porad nevim :)

to all: Rozhodne pokud vas zajimaji horrory a chcete vedet i o tech mene znamych navstivte Studnu.. vyborny cesky horror server : http://www.studna.net

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dobrej horor je myslim i Zahada blairwitch ale jen jednicka ta dvojka mi prisla uz nic moc no pak nezvratny osud neni horor spis thriler protoze ja se docela u hororu bojim ale u tohode vubec nebo dobrej horor jeste Gotika nebo treba Metro . Sillent Hill sem nevidel ale kdyz rikate ze je to good kouknu se....... nejhorsi horor co znam je Vesice nehorazna nestrasidelna ptakovina absultne o nicem..... a Ti Druzi sice dobry ,ale taky bych to spis tipl na thriler nepride mi to moc strasidelny .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kronoss: Doporucuji nejdriv film pote komix ;) Prece jenom je komix nakresleny tak zajimave graficky az je to obcas neprehledny a nevis kdo je kdo (ja jeste k tomu mam original knizku a i tak je tezske se orientovat :) ).Po filmu jsem cetl komix a bylo to super ;)

Psp:Ty vole Vesnici me ani nepripominej...Uz jsem to malem vypinal ale byl skoro konec...Tak jsem si rekl ze se dodivam...No u zakonceni jsem nevedel jestli brecet nebo se smat...Tak 25% bych mu dal :dozey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm ten klic vypada dobre ... ty linky jsou v mp4 nebo je to divX ...

no a kdyz jsme u toho ... vysvetli me ten konec sh .. :)

:) film je divX

Ten konec SH je nějak takhle :)

V den upálení Alessy vzniká mlžný Silent Hill.Alessa má schopnosti které se plně prokazují a při jejím upálení když uvolní piedestal na kterém je připoutaná přenese celý kult tam (to je symbolizováno bílým zábleskem), Gucci vstoupí do prázdné místonsti a nachází jen polomrtvou Alessu, kult je už v "předpeklí". Než se však podzemní oheň rozšířil do takových životanebezpečných rozměrů chvíli to trvá (5 - 10 let) než je město třeba evakuovat, Alessa je převezena do nemocnice a nenávist v ní roste. Květiny její nenávist úplně "spálila" a zvědavá Lisa (sestčička v červeném) jí jen víc dopálila, takže přichází Dark Alessa což je personifikace veškeré nenávisti a zloby kterou Alessa cítí a vzniká Otherworld kde je Alessa odhodlána zabít kult (v tuhle dobu je její nenávistí přenesena i Dahlia). Po neúspěšných pokusech zničit kult (v silent hillu se pro člověka promítí jeho osobní strach ale i to čemu věří a jelikož kult pevně věří že jsou v kostele pod boží ochranou kostel je pro ně bezpečným místem). Dark Alessa si vybrala Rose, a zajistila aby si Sharon vzala právě ona (čekala než se objeví někdo ideální a Rose je pro dceru schopná cokoliv, sama byla 9 měsíců těhotná a potratila).. 20 let Alessa vyčkávala a pokoušela se zničit kult dokud se neobjevila Rose.

Není to psáno přímo mnou, jelikož si nepamatuji jména a tohle je srozumitelnější formou, než bych to podal já, předtím bych se musel na SH podívat znovu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu