Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vychytávky atd


atlas_jakub

Recommended Posts

Zdarec pařani. Zrovna jsem o víkendu koupil PS4 -ledově bílá + 2x ovladač + kameru a 3 hry. Jsem odkojenej na ps1, 2 a PSP... nyní po x letech jsem se vrátil k Sony.. Co nějaký užitečný rady a triky... vychytávky...

P.S. Je to šupa... už se těším dom až po práci zapnu tu krásnou mašinku a zapařím :wohow:8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdarec Buladogu. No na fóru jsem už docela dlouho a víceméně sem chodím každej den. Každopádně infa atd už mám našprtaný.. Jediný co, tak mě zajímá jestli půjde v budoucnu nějak hecknout ps4 systém... tak jak na PSP..

Jinak ohledně času u PS... jsem od rána do večera v práci a po práci tréninky do 22 hod, takže prijdu takto večer zapnu a pařím do 1 rána. Na začátek to stačí. Víkendy jsou jasný ;))) Ted teda pařím Killzone, GTA a Driveclub... už se pomalu začínám dívat po nové hře. Jen je škoda, že jich je zatím málo, už to není tak jak PS1, 2.. Třeba crash bandicoot... to byla nejlepší pařba :D co gemblíš ty ted?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to mám dost podobně, přes týden jako každý normální pracující člověk, večer tréningy takže se na PS dostanu opravdu na chvílí. O víkendu jsi pak zahraji více pokud je samozdřejmě čas. Já sem prozatím z ps4 spokojený a nic mi nechybí.

Her je spousty, já nejsem na tohle náročný, čemu se věnuji nejvíce je online gta a bf4 mp to jsou hry které se prostě z konzole nevytahují a řekl bych že i nejlepší multiplayer zatím.

Hackovaní sytému PS4 neřeším protože jsem MP hráč a tím že by jsi do PS nahrál nějaký nový firmware, jsi zajistíš 100% nedostupnost online hraní tudíž tahle problematika mě vůbec nezajímá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jsem na tom da se rict stejne. Dnes mi prislo nove PSko a jelikoz jsem vasnivy sportovni hrac, spolu s nim i NHL 16 :-) Jsem ridic MHD takze casu velmi malo a navic mam psa i pritelkyni. Veeim, ze si vzdy v tydnu aspon hodinku obden najdu. A vikend si nejak taky naplanuju. Pro mw je to skvely relax, i kdyz pritelkyne to vubec nebere, aspon neberu drogy a tolik nechlastam :) Toz snad se to uchyti. Mel jsem chvili Xone a vubec me to nechytlo, od narozeni PSko a tak se ted vracim :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

včera byla na primě dost dobrá reportáž že 5% dětí je závislých na počítačových hrách. Podle jejich měřítek když člověk nahraje více jak 40 hodin za týden tak je závislák a odpad společnosti a měl by se jít léčit do specializované léčebny dotované z našich peněz. Podle mě je to lepší než bejt každej pátek vylitej, to si radši občas zapnu PSko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Chlapi zdarec :cheesygrin:. Napadlo mě že třeba když vychází na ps+ monthly games - tak stačí si je jednou stáhnout jak jsou free do ps4 (automaticky je máš v knihovně). Poté můžeš smazat (např. kvůli nedostatku volného místa) Pak už jsou placené, ale když půjdeš do knihovny v ps4 stačí tam klidnout na download a máš hru gratis (i v ten moment, kdy už je hra placená) Takto jsem to udělal s hrou Helldivers.... :bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Pokud vím, tak hry z PS+ jdou spustit jen v případě, kdy máš aktivní členství PS+. Tzn. v případě jak popisuješ by sice mohly jít stáhnout z knihovny, ale spustit by měly jít jedině v případě, že na účtu bude aktivní služba PS+.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Potom se ale nejedná až tak o vychytávku, ale o zcela profláknutou funkci už od dob PS3 :) To, že stačí hry z PS+ označit ke stahování a hned poté dát "Cancel" a od té chvíle se k nim můžeš kdykoliv později vrátit, i když už dávno zmizí z nabídky PS+, anebo dokonce pokud i zmizí z PS Store nadobro, je známo myslím všem kdo PS+ službu užívá :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

frajere, třeba na ps+ jsem od září min. roku.. ne každý je takový chytrolín a knihomol jaky ty a ne každý je na ps+ od prvopočátku, kdy tato služba vznikla.

Samopall je pravda, že to není nic bomba, ale pro začátečníky na ps+ v pohodě.

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu