Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Prodám hry z www.key4you.cz


Roman Černý

Recommended Posts

  • Moderators

Díky za odkaz. Můžeš prosím potvrdit, že nejde o žádnou "levotu" a že tím nevzniká konkrétně společnosti Key4You žádná škoda?

Prošel jsem si te odkaz od tebe a píše se tam něco o tom, že admin toho fóra vznesl dotaz na Key4You a ti mu odpověděli, že o tom fóru vědí a tento případ začínají řešit. Pokud to s tím nějak souvisí tak nebude trvat dlouho, a najdou si to i tady.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, nevím co začínají řešit, četl jsem že to předávají dál, jelikož admin vznesl dotaz zda je možne aby zaměstanec měl takovouhle slevu ( nikde jsem nepsal že jsem u k4y.cz zaměstnán) a všichni na foru xy dali za pravdu mě.

Jde o naprosto korenktní a legitimní obchod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Rozumím a nechci pitvat odkud co pochází nebo kde pracuješ a tak, jde mi jen o to co jsem psal. S Key4You to ale zřejmě nějak souvisí, protože kdybys měl možnost takto výhodného nákupu, tak to můžeš inzerovat stylem, že nabízíš široký výběr her a všeho podobného za ceny nižší než v kterémkoliv e-shopu, ale ty zdá se máš sortiment shodný se sortimentem Key4You a odkazuješ na ně. Jde mi především o to, aby jim nevznikala žádná škoda (což jsi vyvrátil tím, že říkáš, že jde o legitimní obchod) a aby se potom náhodou nestalo, že takto nabyté el. klíče a licence přestaly kupujícím z ničeho nic fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu