Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Psn sign in problém


Fogzila

Recommended Posts

Ahoj nejde sa mi pripojiť do PSN na žiadnom účte,podúčte ani zariadení ani pc ani mobil.Status je popritom ok.Trvá to približne od 7.11.2015 a skúšam to skoro každý deň a nič,ale asi pred 6 dňami som sa pripojil na pár hodin a to bolo naposledy čo som bol prihlásený na psn.Na jednom fore bol návod aby som si zmenil MTU z hodnoty 1500 na 1400 alebo 1463 a ukazovalo že som neni prihlasený v psn ale bol som schopný íst na ps store,stiahnuť hru ale už ju nešlo hrať,fungovalo aj youtube no bohužial už mi nefunguje ani to.Prosím vás napište niekdo ak máte rovnaký problém alebo máte riešenie na moj problém budem rád lebo bez prihlasenia psn fakt nemá zmysel to ani zapínať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem stejný problém. Nakonec se zjistilo, že když mně provider nastavoval veřejnou IP, tak špatně nastavil firewall a z mé IP adresy někdo začal posílat spam. Tím jsem se dostal na black list a Sony mě začalo blokovat přístup na jejich servery. Provider mně potom přenastavil firewall a změnil IP adresu a od té doby vše jede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu