Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zvuky mechaniky při načítání určitých her, dělá tohle někomu? (přidán odkaz na ytube)


zower

Otázka

Zdar, po dnešní zkušenosti bych byl rád, kdyby jste mi někdo dal vědět, jestli zvuk co jsem nahrál, někdo z vás už slyšel, jestli je normální aby mi tohle dělala hra při načítání, z mojí zkušenosti mi to dělá pouze killzone shadowfall, (jinak mam her co jsou na blu rayi 10 a s žádnou jinou se tohle nedělo) disk je kupovanej z druhý ruky a je malinko škráblej, to samý se mi stalo dneska, koupil jsem bazarovou hru a za hodinu jsem to vezl typovi zpátky protože to dělalo ty samý zvuky, možná je to jen paranoia a při načítání to dělat má, ale chci slyšet názor i někoho jinýho, jestli to fakt neni možný aby to bylo pouze u poškozenejch disků, za názory dík.

Odkaz na zvuk:

Upraveno uživatelem zower
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

čau to ti tak dělá celou dobu nebo jen když ten disk načíta ty data jak ho vložíš? zda se mi že to je zvuk načítaní dat každopádně pokud to dělá pořád tak to normální určitě není.

Upraveno uživatelem Samopall
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vůbec se tím nezabývej, tohle dělá škráblý, špinavý nebo mírně poškozený BR. U jedné věci mi to dělalo, protože jsem ten disk nechtěně zašpinil. Ten zvuk je úplně přesný. S konzolí nic nemáš a stejně to nedělá pořád, tuším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pořád to nedělá, jen než si to doinstaluje z toho disku komplet data (+ stáhne takový ty doplňky na online hraní z PSN) a disk co to dělá tak jeden je škráblej cca 2.5 cm ale jen povrchově a ten druhej má jen takovou nitku 3mm, i takovýhle "poškození" může způsobovat tohle? Dík za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu