Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Potrebujem poradiť ohľadom updatu DB


peter33321

Recommended Posts

Čaute, mám pravdepodobne flash LT+3,0 potrebujem poradiť, či môžem urobiť update DB cez USB, bez toho aby som prišiel o flash a bol zabanovaný, alebo treba mechaniku flashnúť do pôvodného stavu urobiť update a následne znova flashnúť? Chcel by som využívať aj live, a momentálne nemôžem keďže mi to stále vyhadzuje požiadavku na update. vďaka za pomoc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dnes som sa pozrel do nastavení a prečítal som si tam že mám 2.0.17489.0, nie je toto náhodou aktuálna verzia? Ale xbox mi stále píše že vyžaduje update

A ešte mám jednu otázku, nebudem kôli tomu zakladať nový topic. Mám napalovačku SH-S223F burnermax je kompatibilný, vypálil som už dve XGD2 hry a fungujú ale keď sa pokúsim vypáliť XGD3 tak nejdu (Forza 4, GTA 5) postup robím rovnaký pri oboch, prejdem hru cez abg, pokiaľ je bez chýb pustím burner v isoburne zvolím dvd súbor a dám vypáliť.

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Ano, 17489 je momentálně nejnovější verze. Možná nenáš dohraný jen update avatarů a souborů pro kinect, tak zkus stáhnout stejnou verzi DB ze stránek xbox.com, dej ji na USB flash, pusť konzoli a připoj tu USB flash a uvidíš. Může tě to vyzvat k updatu, který jen potvrdíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu