Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PlayStation®Store a nefunkční CD mechanika PS3


JIRICCHEK

Recommended Posts

Dobrý den, chci si koupit PS3 kterému nefunguje CD mechanika. Je možné abych si odkoupil od kamaráda nějakou jeho hru na CD kterou si nezaregistroval, a převedl ji na svůj profil a registrovat si je v PlayStation®Store a stáhnou bez jakéhokoliv poplatku?...A ještě jednu otázku bych měl...když si koupím hru přes PlayStation®Store hru např. Nhl 15 tak ji můžu stáhnout jako třeba na steamu a hrát? ... ...nemám žádné zkušenosti ohledně konzole. Děkuji za vaše odpovědi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. hry které jsou na cd se nikde neaktivují takže si ji musíš půjčit a když ji budeš chtít hrát musí být disk v ps3 ale to ti nepůjde když nebude fungovat.

2. když si koupíš hru na storu tak zůstane na tom profilu tu si stáhneš a můžeš ji hrát, když ji vymažeš pořád ji můžes znovu stáhnout, jako na steamu.

takže jediná možnost jak hrát je kupovat na storu a hrát stažené hry na disk, můžeš kouknout i na prodej slotů tady na fóru hry tě tak vyjdou levnějc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu