Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nintendo 3DS XL koupit či ne?


bL0ody

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj, normální 3DS XL je dle mého názoru pořád dobrá konzole, rozhodně lepší než originální 3DSko, do kterého bych už asi nešel. Asi víš, že ještě existuje cca rok stará verze New 3DS a New 3DS XL. Ty jsou samozřejmě o něco dražší, přinášejí s sebou ale nějaké novinky. Můžu ti je ve stručnosti vypsat, nicméně finální rozhodnutí je, jako vždycky, na tobě. ;)

- mnohem stabilnější 3D efekt, který drží, i když hýbeš s konzolí

- lehoulince lepší výdrž baterie

- lepší hardware, díky němuž pohyb v menu působí plynuleji, načítání rychleji a některé hry z toho těží výkonově (exkluzivní pro New verzi je Xenoblade Chronicles 3D, Binding of Isaac Rebirth, hry z Nintendo SNES v rámci zpětně kompatibility a třeba podstatně lépe na novější konzoli běhá Hyrule Warriors Legends)

- přidaný C-Stick, který slouží jako druhý analog a překvapivě solidně ho lze použít pro ovládání kamery u některých titulů (TLoZ: Majora's Mask 3D, Resident Evil Revelations, Monster Hunter série)

- přídatné triggery ZL a ZR, které doplňují standardní dvojici Z a L a lze je využít u stříleček

- trochu jiné rozvržení tlačítek, pozice slotu pro SD kartu a umístění stylusu (novější design je pro mě subjektivně o dost hezčí)

- zabudovaná podpora NFC pro využití amiibo figurek

- pro menší verzi N3DS jsou exkluzivně dostupné různé vyměnitelné kryty

Takže tohle všechno zůstává vlastní jen New generaci handheldu. Zvážit to musíš sám. S klasickým XLkem se budeš muset bez výše jmenovaného obejít, na druhou stranu ho seženeš levněji a se stejně úžasným katalogem her, protože na něm spustíš 98% všech dostupných titulů.

Snad jsem byl alespoň trochu nápomocný.

Upraveno uživatelem janhrd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Daný člověk nepoužívá už jeho Nintendo, děti mu ztratili krabici a záruč. list, na bazoši měl cenu nabídněte a domluvil jsem se s ním. I když bez krabice a papíru, 3DS vypadá jako nové a není poškozené a za tu cenu je to parádní. Příští týden budu posílat pánovi peníze a budu se těšít na můj nový handheld. Mimochodem jaké hry by doporučujete? Určitě si chci kupovat New Super Mario Bros. 2, Pokémony X/Y nebo QRAS a asi nejau Zeldu.

Upraveno uživatelem bL0ody
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Opět, rád je sem vypíšu, ale každý má trochu jiný vkus, takže se schválně všema prohrab a mrkni, co se ti líbí, 3DSko má neobyčejně silnou knihovnu her.

Kromě těch, které jsi vypsal, za nutnost považuju: Super Mario 3D Land, The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, další Zeldy (Ocarina of Time 3D nebo Majora´s Mask 3D), Fire Emblem: Awakening, Mario Kart 7.

Další skvělé tituly potom jsou: Luigi´s Mansion 2, Fire Emblem: Fates, Resident Evil: Revelations, Animal Crossing: New Leaf, Donkey Kong Country Returns 3D, Mario and Luigi: Paper Jam Bros., Kid Icarus: Uprising, Super Smash Bros. pro 3DS, Phoenix Wright: Dual Destinies, Monster Hunter 4 Ultimate, Shovel Knight, BoxBoy!, Xenoblade Chronicles 3D, Mario Golf World Tour, Bravely Default, SteamWorld Dig, Star Fox 64 3D, The Legend of Zelda: Triforce Heroes.

Upraveno uživatelem janhrd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu