Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

gold účet dotazy


Dev.iL

Otázka

čaute,

mám pár dotazů ke gold účtu:

1. Je potřeba gold účet k hraní her z backward compatibility? Zejména asi teda k tomu stažení x GB dat, které mi to nabídne po vložení media se hrou xbox 360 do mechaniky.

2. Když mi v srpnu vyprší platnost gold účtu, tak budu moct dál hrát hry, které jsem během roku "koupil" zdarma z nabídky free her ke gold účtu (assassins creed black flag, sunset overdrive atd.)?

3. Aplikace jako youtube, nhl gamecenter, nfl atd. budou fungovat normálně dál?

Předem moc děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

25 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Já bych to být tebou neriskoval, protože ti to nejspíš strhne prachy za hru. Když jsem měl 14ti denní kód na hru, tak jsem si takto dooprvdy zakoupil MOH: Airborne za 5 kil a musel jsem pak s prosíkem na podporu (což bylo pak úspěšně vyřešeno a prachy mi byly vráceny).

Právěže, když jsem hru kupoval, tak jsem si říkal, že to v pohodě projde a budu mít hru zadáče, ale dle podpory se 14ti denní kódy na hry nevztahují a slouží pouze na multiplayer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A jak je to s hrou, kterou MS stahne ze store? Ted to ceka Forzu 6. Ale ti co ji maji koupenou tak ji budou moci stahnout i nadale.

Ale jak je to pro ty s GOLD? Taky ki budou mit k dispozici po dobu predplatneho?

Muze to nekdo overit u Forzy 5? Ta byla taky v G a uz nejde koupit. Mate ju furt ke stazeni co ji mate z xbox gold?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ohledne stazeni koupene hry, ano hru co mas koupenou ted mas vlastne dvakrat jednou ji mas puvodni a ted navic v goldu, i kdyz gold skonci tak ti hra zustane protoze ji jiz mas koupenou z minulosti

dokud budes platit gold tak vsechny hry si behem te doby stahnes budes moct hrat, az ti godl vyprsi tak se ti hry zablokuji do doby nez znovu obnovis gold clenstvi

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

Bere se to stejně: Stažená přes gold = koupená. Jediný rozdíl je, že jí můžeš hrát jen v případě aktivního předplatného.

Hru máš prostě svázanou s účtem a to už ti nikdo nevezme - ani když hra zmizí ze Storu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mám taky otázku, pokud bude někdo vědět. Mám nově Xone a aktivoval jsem si 14 trial gold, ale nemohu si stáhnout Castlevanii, která je nyní v Games with Gold. Forzu 6 jsem si v pohodě stáhl, ale u Castlevanie mi to nabízí jen nákup. Ten 14 denní gold se tedy nevztahuje na X360 hry? Díky za reakce 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Junior Moderators

https://support.xbox.com/cs-CZ/billing/xbox-subscriptions/trial-gold-subscription:

Pouze pro zákazníky s konzolí Xbox 360:

  • S tímto typem zkušebního předplatného Xbox Live Gold nemůžete uplatňovat zpětně kompatibilní hry Games with Gold.

 

Tedy ve zkratce: Se 14-denním zkušebním členstvím můžeš získávat Gold hry pro Xbox One, ale ne pro Xbox 360 (to se týká také zpětné kompatibility).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No nevim to jiste, zle ja kdyz si poridil XONE a aktivoval gold trial (ted nevim, jestli pres konzoli k novemu uctu nebo mesicni od konzole) tak jsem normalne X360 hru do kosiku dal za 0. Bylo koncem lonskeho roku a bral jsem tak Dante's Inferno.

Ale je pravda, ze u nekterych her X360 to blbne... a pomuze mi az tu transakci dodelat pres PC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj všem, už ten dotaz padnul, ale rád bych si overil něco u her, které jsou v rámci goldu k dispozici.. 

MS trošku změnilo taktiku, nebo minimálně vzhled stránek a nevyznám se v tom. Kdysi když byla v daném měsíci pěkná hra, tak jsem si kliknul že ji chci koupit, vlastnit za nulu, for free, resp. slo mi to přidat do knihovny her, nainstalovat si ji někdy později nebo prostě nechat odloženou bez povšimnutí tak, aby nezabirala misto.  měl jsem ji jen  k dispozici právě v té knihovně. 

Nyni je tam volba nainstalovat, což se mi často nehodí protože mám xko narvany a když si ji kliknu koupit je tam cena třeba u forzy 6 nyní 749. Pořád se to tvari jako bych měl skutečně tuto castku platit, tak jsem to nedojel až do konce. 

Chtěl bych zkrátka ty hry zobat, dát si je stejně jako v minulosti jen do knihovny bokem, pro případné nainstalování do budoucna (kdy počítám že stále budu mít gold). Lze to? Strucny koment jak se proklikat? Thx

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu