Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s PSP pomůžete


Melounek1977

Otázka

Ahoj, včera jsem chtěla do flashnutého psp nahrát staženou hru. Přes pc se mi ale podařilo něco udělat a vše co bylo v psp zmizelo. Stáhla jsem teda znova vše potřebné pro nové flashnutí, ale když připojím psp k pc složka je úplně prázdná. Nemám to teda vlastně kam přesunout, jelikož ve složně nic není. Poradíte co s tím. Jsem úplný laik a vše si dělám podle návodů. S tímhle si fakt ale neporadím :-(( Předem všem díky za jakoukoli radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

tak ono staci pametovou kartu naformatovat v menu psp , je to nekde v setings, format memory stick. Potom pripojis k pc , potrebny slozky tam uz budes mit a jen jeste vytvoris slozku ISO do ktere davas iso hry. Zadna veda velika a navody tu na foru na to mas, sice pravda uz ne moc aktualni jelikoz je psp uz mrtva konzole, ale kdyby si trochu cetl tak si urcite chytrejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Psp je dětí a já jsem četla dost, ale chytrá s toho teda moc nejsem. Pokusím se to dát dohromady snad to zvládnu

///EDIT: Super!!! DÍky za radu mÁm to je to tam a ani to nebylo tak sloŽitÝ....mÁm radost dÍky ..:-)))

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Sony oficiálně PSP začalo stahovat z prodeje v lednu 2014, v září téhož roku u něho byla ukončena podpora PSN, poslední roky vychází jen JAP "noname" tituly her a doby, kdy zde na fóru v PSP sekci byly denně desítky příspěvků jsou taky pryč. Dnes jsou zázrakem 2-3 za měsíc. Takže se dá říct, že PSP v hrobě sice ještě není, ale má do něho našlápnuto druhou nohou. :) A zda je za něj plnohodnotná náhrada, to ať si každý usoudí sám. Pro někoho to může být Vita, pro někoho Apple nebo Android zařízení či ještě něco jiného... Ale vzhledem k tomu, že dnes se dá PSP (bazarový samozřejmě) sehnat za pár stovek a hrát na něm všechny vydaný pecky, kterých je hafec a dokáží opravdu zabavit, pořád jedna z TOP konzolí. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu