Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přístup do recovery menu z XMB (cfw 3.73 HX)


Verxes

Otázka

nazdar, koupilk jsem si Slima a nechal si tam rovnout šoupnout custom firmware, dali mi tam verzi 3.73 HX, u této verze je zváštnost hlavně v přístupu do recovery menu - kdykoli v XMB stisknu levé horní tlačítko tak jsem tam.. Nevíte někdo jestli to jde nějak deaktivovat, kromě teda přehráním na jiný cfw... občas to zmáčknu nechtěně.. a třeba ve hrách to je v pohodě, to to nefunguje.., ale kdyby to dělalo aspoň jen v XMB a ne i ve webbrowseru - tam mi to docela kazí funkčnost..

Ví tedy někdo jak to vypnout??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jenže za prvý jsem úplná lama a nerad bych to bricknul, ani nevim jak na to.. a vůbec.. A taky na ten 3.73. mám normálně záruku, protože mi to přímo na prodejně flashnuli.. takže spíš bych potřeboval jestli ten přístup jde nějak deaktivovat - aby se to chovalo normálně a recovery by se spouštělo klasicky jako na jiných cfw...

Ale kdyby to určitě nešlo a postup pro flashnutí na novej cfw by byl dobrej.. tak bych to udělal.. ale bojim se bojim.. :ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To byl asi nejakej bazar,ne??!!

Tak se tam vrat a rekni jim ,ze 3.73 HX je na ho...,a at ti tam hodej 3.71 M33.

Ale kdyz se kouknes na tento navod ,tak si to tam muzes v klidu nainstalovat sam.

Je to navod na 3.80 M33 od tekkena a je v poho i pro novacky.:http://psp.games4you.cz/showthread.php?p=280958#post280958

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ale prd bazar.. normálně www.wisoft.sk Prostě slováci no (hledal jsem právě prodejnu, kde by mi to rovnou flashnuli - a jedině slovenskej wisoft to dělá a mají obstojné ceny), ale kompletně nový se zárukou a nahráli tam prostě nejnovější CFW co měli..

Takže asi zpět na Slovensko to posílat nebudu.. Koneckonců, já jsem chtěl nejnovější cfw, aby na něm šly ISO hry - což přesně odpovídalo mým požadavkům, bohužel o té "chybě" co tady popisuju, jsem se dozvěděl až teď..

Ale zjistil jsem, že si jen musim dávat pozor na co mačkám a v tom webovým prohlížeči to jde ovládat i jinak (tam to tlačítko má dělat posun kurzoru doleva)

Takže zatim to nějak vydržim, ale chtěl bych co nejdřív upgrade na 3.80.. i kvůli rádiu na nettu, akorát se bojim,že hodim soubor na kartu podle návodu, nabiju PSP, dám upgrade a pak mi tam něco nepojede - že se bude muset něco extra nastavit v recovery menu, nebo tak..

A taky ještě nikdo pořádně nepsal, jak moc je ta 3.80 funkční, tak asi ještě počkám na nějaké ohlasy..Neexistuje náhodou 3.78, nebo prostě něco nižšího než 3.80 a vyššího než 3.73? Já bych šel radši do ní a časem, až budou mít lidi bohaté zkušenosti s tou 3.80, tak bych upgradoval(za měsíc, dva)..

Taky chci najít někoho, kdo dělal upgrade přímo na SLIMu z té 3.73 HX-1, aby napsal, jestli mu to v poho faká, a tak.. prostě ještě nevim, jestli je to opravdu tak jednoduchý, jak se to píše v tom návodu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na nic cekat nemusis.

Kdyz si prectes o 3.73HX,tak se dozvis ze proti M33 je to ubozacek.

Vubec se neboj tam dat rovnou 3.80 M33.

DAX je proste zaruka kvality.

Ja ho tam uz mam i s Updatem i addonem 1.5 a zatim zase max. spokojenost.

Ale addon te nemusi zajimat,protoze mas Slimko a do Slimka se neinstaluje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu