Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Vyplatí se koupit WII?


pcman

Otázka

Zdravím všechny.

Uvažuji o koupě WII, ale nejdříve bych se chtěl zeptat na váš názor jestli se to vůbec vyplatí nebo jestli jsou to za níže uvedených podmínek vyhozené peníze:

  • rád hraju počítačové hry i ve svých 29-ti a to i když skoro nemám čas (firma, přítelkyně, domácnost)
  • do WII určitě nechci žádný modchip, nepotřebuju aby mi na stole leželo 50 her a já si kvůli toho žádnou neužil. Navíc chci plnou záruku.
  • nepotřebuji WII připojovat k internetu ani na něm hrát 3D FPS, předelávky NFS a podobné hry - na to mám highend počítač kde jsou ty hry daleko lepší než na jakékoli konzoli. U WII se chci bavit u her které na PC nejsou.
  • prakticky chci WII pouze na WII sports, WII play, Super Mario Galaxy a Mario Party 8. Nic víc (zatím) nepočítám.
  • nové WII Sports Pack + další ovladač s WII play + další Nunchuk + Super Mario Galaxy + Mario Party 8 je u nás za 11 800 Kč včetně DPH.

Navíc už je teď možnost provozovat WII remote i pro ovládání PC her, tak pořád nevím. Ale na PC samozřejmě nejsou žádné hry přímo pro to určené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Sestra se švárou to koupili dětem k vánocům - od vánoc se k tomu jejich děti kvůli mě a švárovi pořádně nedostali (pokud nepočítám to, jak se baví když na nás koukaj jak proti sobě plácáme tenis :))

Pokud by šlo na WII přehrávat i DVD-video, byla by to pro mne jasná volba pro takový jednoduchý medium centrum do obýváku. Je jasný z tvého dotazu, že na to to nechceš. Hry o kterých se zmiňuješ jsou ale na WII prostě super a i mě (38 let) otřelého herního hráče na PC to docela vcuclo.

Stejně si budeš muset udělat názor sám a sám se i rozhodnout, ale jak to jednou koupíš (jde o ten první moment utracení peněz) nebudeš litovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Mám to doma a je to super... Fakt doporučuju na takovýto hry který nejsou na PC je to good(hlavně teda v multiplayeru, kdy se s kámošem u toho vždycky nasmějem)... Bohužel nemám moc dobré PC , takže mi na něm nějaké ty FPS chybí (ale to není tvůj případ)

JJ je to fakt zabava .. jak si mi ukazoval tu strilecku ... fakt dobry :) nejvic se mi libi ty ovladace ty sou supr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

můj názor....wii dělá hry kvůli ovládání odlišné...vyplatit se koupí....a modčip má jednu výhodu....hraju hry které prostě v EU nevyjdou a pal je pro ně prostě konec....jedna z výhod modčipu i když nechceš mít x her, určitě do něj jdi...doporučuju ti pak oba residenty paráda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hm...já osobně mám doma všechny hračky současnosti a musím říct,že na Wiičku je nejlepší ten Sport.Hlavně tenis a bowling je skvělej.(navíc je to jediná hra ,kterou hrají i ženy)Dalších solidních her je ovšem velmi málo.Spíše bych ještě počkal s nákupem až vyjde mario kart.To bude ryzí hratelnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No myslím že pár kvalitních her tam je (ne jenom Wii sports) , např Mario Galaxy, Mario strikers, RE4 , Excite truck, Zelda.. (ale nejlepší hry stejně vydává Nintendo , akorát se mi zdá že toho Maria už je až moc)...

EDIT: Akorát mi tam trochu chybí hry typu CoD4 a jelikož nemám nějak moc nadupané PC , tak asi Wii prodám a koupím PS3 , ale na multiplayer je Wii bezkonkurenční.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Uvažuji o koupě WII, ale nejdříve bych se chtěl zeptat na váš názor ...

Docela mě zajímá jestli ses rozhodl koupit a pokud ano , jak to hodnotíš. Z dotazu to vypadá , že jsi byl rozhodnutý - protože ty argumenty přesně sedí . Pokud hraješ FPS tak je to pořád nejlepší s myší na PC a za zavřenejma dveřma. Ne každá partnerka má pochopení pro romantické večerní zvuky samopalu.

No a existence ( stálé domácí) partnerky je pro rozhodnutí koupit wii klíčová. Tuhle konzoli milujou lepší polovičky proto , že se nemusej učit jak se to ovládá , protože se to ovládá tak nějak samo. Sports , Play , Wario , Rabbids jsou tak úspěšný protože to hrajou dvojice . Prostě místo televize - cvak tenis . XBox a PS jsou počítače připojený k televizi , jiná forma one man show . Wii je prostě We.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

mam 30 rokov a po navsteve manzelkinej kamaratky v Anglicku som isiel hned do WII. Vysvetlim preco...

na PC mam uz odohrane vsetky mozne zanre a hrat som zacinal este na SINCLAIR ZX SPECTRUM... Okrem PC som mal moznost intenzivne hravat na PS one, PS2, XBOX a vsetkych generaciach PC od x286... cize pamatam si toho celkom dost...

Muskm skonstatovat ze odkedy mame doma WII som PC ani nezapol. U nas hraci este stale pozeraju hlavne na grafiku a vizualnu stranku hier. Ja mam doma dost vykonne PC (zvlada CRYSIS na plne detaily s DX10), ale fakt je ze na PC mi pridu hry vsetky na jedno kopyto a nevydrzim ani jednu dohrat do konca, skratka napriek super grafike a hratelnosti ma to prestane bavit... WII je po dlhom case nieco ine.

Vonku povazuju WII za prvu skutocnu next gen konzolu. Nejde o vykon a grafiku, tam sa samozrejme na PS3 a X360 nechyta, ale ide o samotnu filozofiu a inovatorsky pristup k hraniu. Ja si pamatam ako sme na 8 bitovych PC hrali hodiny a hodiny jednoduche hry ktore mali skvelu hratelnost a len smutne konstatujem ze pred kupou WII mi prave toto chybalo u vacsiny sucasnych hier...

WII prislo s revolucnym ovladanim pohybom a ako poznamenali moje decka, nie je to sice PS3 ale je to ovela vacsia zabava. a toto je vec ktora prebija vsetky argumenty proti... nikdy som si nemyslel ze budeme cela rodinka travit cas pri konzole a bavit sa sami na sebe. U mna ma WII preto jednoznacne body PLUS a odporucam kazdemu kto hlada nieco pre PARTY, a pre spolocne hranie pre rozne vekove kategorie pohlavia... ako tu uz odznelo, ostatne konzoly su len ina forma ONE MAN SHOW ako ju pozname z PC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja prave uvazuju o Wii ,kamos si chce kupovat Xbox360 ,furt me premlouva atd...abych si to koupil taky...ale ja si myslim ze Wii je doopravdy prvni NEXT GEN konzole:) ovladani atd...a spousta zabavy.Napriklad si chci teda kupovat Metroida na Wii ,ale tam me ta grafika pripada velmi dobra!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu