Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupě PSP


Jeffrey.K

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

jj, kup ho kde chceě, .. jen když kupuješ pres Eshop, tak je tu nekde topic, kde lidi pisou ohlasy a zkusenosti s ruznyma eshopama, .. tak si tam najdi, odkad to nekupovat ... jinak ja ti doporucuju www.playcentrum.cz -- s nim mam velmi dobre zkusenosti, objednam ve pondeli hooodne vecer, a v utery to uz maj odeslany, a ve stredu doma, parada!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já koupil PSP v intersparu:!: a nekecam ze value pack s 2GB kartou za sestku pred rokem...já si myslim že pokud ti jde o cenu tak urco eshop a esli ti jde o to aby sis to osobne koupil no tak dejme tomu ten datart-docela debilita by byla kupovat to nejakym obchode co se zabejva PSP pac vedi jakou ma PSP a cenu tim padem muze nejt drahy,logika:lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No jako doufám že v tom Datartu tam budou mít ten stou 1GB kartou jinak budu muset čekat na prachy abych jí mohl pak koupit ale to už budu kupovat asik 4GB... Jakože e-shopu moc nevěřím radši si tam zajedu a vyzvednu osobně... Jakože o specializovaném obchodě sem ani nepřemýšlel :cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu