Jump to content

Recommended Posts

Posted

hej lidi, sorry za OT, ale muze mi nekdo rict, proc uploadujete na takovej shit, jako je ukazto.com, ktery chtej PRACHY ZA PROHLIDNUTI OBRAZKU, ktery tam nekdo uploadnul? Co to je za chovani? kdyztak to uploadujte na mnohem lepsi imghosting.eu (slovensky, dost v pohode.. proc nepodporovat sousedy ;) ), anebo proflakly imageshack.. ale podporovat smejdy, co chteje $$ za prohlizeni, fakt nebudu, to uz je vrchol vseho..

Posted

hh imghosting.eu je hosting kamaráda :D

btw bankovek mám doma taky dost a mincí ještě více (jednu i z roku 189x), už sem zkoušel koukat na různé stránky a vím, že většina se toho prodat za dobrou cenu ani nedá... to spíš takové ty rarity jako 5h z roku 22 v malé sérii apod...

Posted
hej lidi, sorry za OT, ale muze mi nekdo rict, proc uploadujete na takovej shit, jako je ukazto.com, ktery chtej PRACHY ZA PROHLIDNUTI OBRAZKU, ktery tam nekdo uploadnul? Co to je za chovani? kdyztak to uploadujte na mnohem lepsi imghosting.eu (slovensky, dost v pohode.. proc nepodporovat sousedy ;) ), anebo proflakly imageshack.. ale podporovat smejdy, co chteje $$ za prohlizeni, fakt nebudu, to uz je vrchol vseho..

To nebejvalo že se za prohlížení platí. Ukažto jsem používal mám ho v záložkách tak proto jsem to tam upnul, ale jak vidím budu muset změnit styl..........

Posted

nechci ti do toho kecat, ale já být tebou tak to neprodávám.. vy tady furt melete jak za ni nedostane víc jak 600,- ale to dostane za normální, tohle je opravdový unikát razítkovaný pro platnost v rakousku takže bys za ni vytřískal i 3700,- a já doporučuju si ji nechat protože jestli to vydržíš ještě takových 30 let tak se její cena bude každým desátým rokem násobit, já počítám že kolem roku 2040 za ni dostaneš kolem 20000,- ,tisícovek z rakouska uherska s červeným razítkem je v dnešní domě velice málo ;)... takže neprodávej !počkej! jestli ty prachy nutně nepotřebuješ >>dej na mě já se o tady to už pár let zajímám s bratrem, takže vím... ;)