Jump to content

Máte stále zapojený zdroj?

conter
 Share

Recommended Posts

Tak mam tu malo anketu...celkem me to zajima...kdyz mate zdroj v Xboxu i zasuvce a xko je vypnuty(oranzova didoa na zdroji) tak by me zajimalo kolik zdroj takhle žere elektriky?diky za odpoved;) ae spis me zajima jestli ho mate porad v elektrice nebo po vypnutí Xka zdroj ze zasuvky vytahnete? hlasujte v ankete:arrowu: a piste komenty:D;)

EDIT: jo pri vypnuti zdroje ze zasuvky automaticky vypadne datum a čas...štve vás to?:D mě strašně :censored: xD

odpověd na prvni otázku v prvním postu :

El. zařízení ve stand-by režimu vetšinou žerou okolo 45% než když je Xbox zapnutý (on)

heh, dobra blbost.. Je pravda, ze to zere par W.. do 10W.. spis okolo 5ti W cca.. Ale 45% :D

Muzu dokazat.. Mam doma takovej ten meric, co se strka mezi pristroj a zasuvku a vidite, kolik to zere :-)

heh, dobra blbost.. Je pravda, ze to zere par W.. do 10W.. spis okolo 5ti W cca.. Ale 45% :D

Muzu dokazat.. Mam doma takovej ten meric, co se strka mezi pristroj a zasuvku a vidite, kolik to zere :-)

Ok. Já to čet v ňákym časáku( myslim že instinkt), konkretni priklad tam byla televize....

Ok. Já to čet v ňákym časáku( myslim že instinkt), konkretni priklad tam byla televize....

heh nevim tedy, o jakou TV by se jednalo.. mame 72" Philips (CRT) a zere 1W ve stand-by .. ;) Prakticky tam jede jen LEDka, trafo, zalozni napajeni pameti.. Uz i ten 1W je hodne.. Nejvice je ztrata na trafu - tepelna ztrata..

• 4 months later...

Ja to nechavam v zasuvce, trafo mam hozene jako par lidi tady za TV stolkem, takze me svitice LEDka netrapi. A protoze mam doma merak, tak me take zajimalo, kolik to zere ve stand-by a vypnuty box ma spotrebu urcite mensi nez 1W, jelikoz pri vypnuti xboxu ukazuje merak 0. Coz je pohoda. Jinak takova perlicka, kdyz jsem si delal takovej pruzkum s merakem co kolik zere ve stand-by, tak absolutni rekordman byli 5+1 repro od geniusu (takove ty drevene). Ve stand-by kolem 20W!!! :ziped: To je absolutni hruza.