Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Filmy a hry do PSP

Cheater

Otázka

Dobrý den,

uz zase tu otravuju a chci se zeptat jak se davaji hry a filmy do psp neake hry uz v psp mam(byl to jen 1 soubor) ale ted jsem si stahl dalsi a je to asi 12 souboru a nevim co stim a s filmem to same dnes jsem si stahl film na 4 casti taky nevim co stim.koukal jsem na net ale tam budto nic neni nebo tam jsou kraviny ktere stejne nechapu.

Dekuji:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

takže 1)hry abys je mohl hrát musíš mt custom firmware, jestli máš originál FW tak musíš psp upravit-flashnout....

-jestli CFW máš tak si stáhneš hru a většinou(podle serveru kde je uložená) je rozdělená na jednotlivé části... můžou mít koncovku ZIP nebo RAR... abys to rozbalil potřebuješ program,třeba winrar najdeš na www.stahuj.cz. nainstaluješ winrar a pak označíš soubory které chceš rozbalit klikneš na nějáký pravým a dáš volbu "extrahovat zde" po extrakci se ti obejví soubor... "hra.iso" nebo "hra.cso"

2)Filmy to je to samý akorát výsledný soubor je "film.mp4"

Koukni do settings v psp a zjisti co máš za FW... jestli chceš spuštět stažené hry buď musíš mít fw1.50 nebo FW typu: 3.XX m33 nebo 3.XX OE...jestli tam máš jenom čísla jako třeba 3.90(a nic za tím) tak máš origo a musíš flashnout

Odkaz ke komentáři

• 0
Dobrý den,

uz zase tu otravuju a chci se zeptat jak se davaji hry a filmy do psp neake hry uz v psp mam(byl to jen 1 soubor) ale ted jsem si stahl dalsi a je to asi 12 souboru a nevim co stim a s filmem to same dnes jsem si stahl film na 4 casti taky nevim co stim.koukal jsem na net ale tam budto nic neni nebo tam jsou kraviny ktere stejne nechapu.

Dekuji:psp:

jestli to jsou casi jako rar parts tak to je proste film/hra zabalena a rozdelena na csti. potrebujes winrar nebo v cem to je a rozbalit. vysledek bude pravdepodobne 1 soubor + pripadne nejake info a to uz si muzes dat tam kam predtim.

s filamama je to stejne co se rozbalovani tyce. hlavne to musi bejt mp4 ka prevedena pro psp. pak zalezi cim a jak je predelana.

nektere staci dat do slozky video (lepsi varianta)

jine se musej davat do MP ROOT\ a tech slozek 100MNV01 nebo 101ANV01. ted nevim do ktere. navic musej mit urcitej ciselnej nazev (horsi varianta)

je to tu v tutorialech. nebo si stahni videa v pc formatu a pak prekonvertuj prez xvid4psp. ten umi prevadet tak ze to rovnou muzes davat do slozky video

Odkaz ke komentáři

• 0
jestli to není CFW tak tam iso hry nejdou! Prosím tě řekni mi proč se bojíš updatu?:D

nemusi se bat, treba nevi ze je. podle me spousta lidi co ma psp nevi, o updatech natoz cfw nebo homebrew apd ) proste koupej psp a umd a hrajou.

filmy jsem si stahl 300 bitha u thermopyl a mam to ve 4 castich (rar)nevim co stim dal

na hry mam FW 3.11 na kterej by mely ISO jit (ja vim je to staej system ale bojim se to updatovat)

jj to souhlasím Shiddo:D kdyby nenapsal tohle:D

njn jsem to mezi postama nejak opomnel :lol:

Odkaz ke komentáři

• 0
bojim se protoze nejsem dospelej mam par kacek a koupil jsem si psp a nechci si ho bricknout no...to je cele

navic ani nevim jak se to dela jen jsem to nekde cetl nic vic

updaty to bricknout snad nejde, pokud ho nejak neposkodis pri stahovani (mala sance)

to vzdy jen hodis do slozky game a v psp spustis jako hru a preinstaluje se ti to na novejsi verzi.

jen ted nevim jak velke skoky a z ktere verze na kterou se to smi. to si radsi este procti.

druha moznost je rovnou ho flashnout u nekoho na vyssi a vyhnout se X updatum.

jinak je dost mozne, ze budes muset updatovat tak ci tak protoze nektere novejsi hry nemusej na nizsich firmwarech chodit. takze nejde ani tak o to zda iso ci umd, ale o to jake ma hra pozadavky

Odkaz ke komentáři

• 0

tak ted uz to fakt nechapu pisete tu ze musim mit za cislem napr 3.11 jeste neco neaky cislo jinak to iso hry neumi a ja si na te strance muzu najit treba 3.90 ale nic za tim neni (ja vim jsem uplne blbej na tohle ale to kazdej zacatecnik)

PS:nejdou me tam stahnout ty updaty nevim proc...

Odkaz ke komentáři

• 0

OMG!bud jsi fakt total lama nebo fakt nevim procti si navod pro zacatecniky

a neotravuj tady

na psp.novinky.org se stahuje vpohodě

já nemůžu za to že si to neumíš stáhnout.......

ISO hry}stazene hry /muzes hrat pokud ma tvuj firmware koncovku GEN,M33,OE

Odkaz ke komentáři

• 0
tak ted uz to fakt nechapu pisete tu ze musim mit za cislem napr 3.11 jeste neco neaky cislo jinak to iso hry neumi a ja si na te strance muzu najit treba 3.90 ale nic za tim neni (ja vim jsem uplne blbej na tohle ale to kazdej zacatecnik)

PS:nejdou me tam stahnout ty updaty nevim proc...

on ti dal link na prehled officialnich firmware. bud preklikni v menu na prehled custom nebo tady

http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/showpage.php?name=cfw

stahnout to jde kdyz kliknes na [instalace]

ale poradni si procti ktere verze po ktere. mozna placam, ale fakt myslim ze nejde upgrade hnde z 3.11 na 4.01 apd

a ano jen cislem se obvykle oznacuje officialni sony verze

kdyz je za tim napr m33 tak to jsou custom verze (ty na kterych jdou isa)

nebo kdyz se v tom tapes tak to nehrot. zkus se podivat do mapy flasheru http://www.console-forum.net/showthread.php?t=17627 nebo napsi nejakemu modovi + troska trpelivosti. oni ti urcite poradi jak postupovat nebo te odkazou presne na tutorial. sam to radej nedelej

Odkaz ke komentáři

• 0

Radši si pročti topic pro začatečníky http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 , nevím proč tu furt všeci kvůli každé blbosti zakládají nový topic. To furt dokola ,,co je to CFW ?'' nebo ,,jak rozjedu hry na psp?'' ,,kde stáhnu updaty?'' všechno je to tady na foru, stačí kliknout na tžopic pro začátečníky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu