Guest Neger Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké. Poradítemi prosím:-) A potom jsem se chtěl zeptat jestli na psp existují tycoony jako zoo tycoon,roller coaster tycoon atd Děkuji za pomoc:bash::bash::psp: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 netix Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké.Poradítemi prosím:-) A potom jsem se chtěl zeptat jestli na psp existují tycoony jako zoo tycoon,roller coaster tycoon atd Děkuji za pomoc:bash::bash::psp: 1) podle toho jaky chceš upřesni jestli zavodni bojove akcni... 2) přímo tuším není ale něco podobného se záb. parkem je...nepamatuju si méno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 FKGablonz Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 koukni se sekce PSP hry. Akorat zakladas zbytecnej topic. A nejaka hra na staveni zabavniho parku je. koukni do ty sekce tam to myslim nekde je.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 metuj Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Je to Rollercoaster Tycoon. Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké.Poradítemi prosím:-) Mrkni do sekce PSP hry. Techto doporuceni na "NEJ" hry tady je nekolik. LOCK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Guest Neger
Já bych si chtěl koupit nějaké hry,ale nevím jaké.
Poradítemi prosím:-)
A potom jsem se chtěl zeptat jestli na psp existují tycoony jako zoo tycoon,roller coaster tycoon atd
Děkuji za pomoc:bash::bash::psp:
3 answers to this question
Recommended Posts