toppper Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 Ahoj. Když si chci přehrát film na Blue Ray, tak mi začne přeskakovat obraz, takže se na to nedá koukat. DVD to přehrává normálně. Mam starší televizi a PS3 k ní připojený přes scart. Nevíte co s tím? Jestli změnit něco v nastavení? Dík za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderators romeno Posted July 15, 2008 Moderators Report Share Posted July 15, 2008 Blue-ray na crt ? :lol: zbytecnost... Nepoznas rozdil od dvd :D No jinak bude to mozna zasvinena cocka , hry na blue-ray ti to prehrava normalne ? Kdyztak v nastaveni vypni upscalink a treba zmenit rozliseni... Jeste je mozny ze je blue-ray spatne vylisovane , stat se to muze , zkus jiny blue-ray film... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 toppper Posted July 15, 2008 Author Report Share Posted July 15, 2008 Koupil jsem si ten Entertainment pack a hra na BD Drakes Fortune normálně šlape. To PS3 nemam moc dlouho a tenhle problém mam od začátku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fufys Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Zkus na jiný TV ne? Jinak je to jasná reklamace! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
toppper
Ahoj. Když si chci přehrát film na Blue Ray, tak mi začne přeskakovat obraz, takže se na to nedá koukat. DVD to přehrává normálně. Mam starší televizi a PS3 k ní připojený přes scart. Nevíte co s tím? Jestli změnit něco v nastavení?
Dík za rady.
3 answers to this question
Recommended Posts